Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Never Witch's Nightmare Creatures 71483

Stap in de betoverende wereld van LEGO® DREAMZzz™ The Never Witch's Nightmare Creatures (set 71483) voor eindeloos speelplezier. Maak kennis met de boosaardige wezens van de Never Witch, zoals MadTeo en DoomBlob. Met 5 minifiguren en bouwinstructies kunnen kinderen hun eigen avonturen creëren en de magie tot leven brengen.

Waar is LEGO The Never Witch's Nightmare Creatures 71483 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
457
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71483
lego insiders punten icoon
292
punten

Stap binnen in de betoverende wereld van LEGO® DREAMZzz™ The Never Witch's Nightmare Creatures (set 71483) en laat je wildste fantasieën tot leven komen! Deze magische speelset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar en is gebaseerd op de spannende TV-serie. Maak kennis met de kwaadaardige wezens van de Never Witch en beleef eindeloos speelplezier.



De raaf van de Never Witch is binnengeslopen en heeft een herinnering van Mateo gestolen. Met haar ketel vol nachtmerries creëert ze zijn slechte dubbelganger, MadTeo. Maar wat zal ze hierna maken? Dat bepalen de kinderen! Laat jonge dromers hun creativiteit de vrije loop en bouw eerst een raaf speelgoed, om deze vervolgens om te bouwen tot een wolf speelgoed of een figuur van DoomBlob, de duistere dubbelganger van Z-Blob.



De magie van deze LEGO DREAMZzz set komt tot leven door 5 minifiguren: Mateo, MadTeo, Doey, Dogan en de Never Witch, die eindeloze mogelijkheden bieden voor rollenspellen. De set bevat ook bouwinstructies die het verhaal volgen, waardoor kinderen zichzelf helemaal kunnen onderdompelen in het avontuur en hun wildste dromen werkelijkheid kunnen maken.



Creëer je eigen verhalen, versla de boosaardige wezens van de Never Witch en beleef urenlang speelplezier met deze betoverende LEGO set. Laat je verbeelding de vrije loop en ontdek de magie van DREAMZzz™ The Never Witch's Nightmare Creatures!

Laatste update: 2024-04-24 15:23:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.