Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cooper's Robot Dinosaur C-Rex 71484

Laat je fantasieën brullen met LEGO® DREAMZzz™ Cooper's Robot Dino C-Rex (71484). Bouw een T. rex of pterodactyl en red de toren van de Zandman. Speel met Zoey, Cooper en hun dubbelgangers, Doey en Dooper, in dit spannende avontuur vol actie en creativiteit. Onthul de geheimen van de droomwereld en beleef uren speelplezier.

Waar is LEGO Cooper's Robot Dinosaur C-Rex 71484 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® DREAMZzz™ sets

aantal lego stenen icoon
917
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71484
lego insiders punten icoon
520
punten

Laat je fantasieën brullen met deze LEGO® DREAMZzz™ Cooper's Robot Dino C-Rex, een herbouwbare T. rex dinosaurus speelgoed (71484) voor kinderen vanaf 9 jaar. Geïnspireerd door de spannende TV-show, biedt het jongens en meisjes 2 manieren om een geweldig dinosaurusmodel te bouwen.



Nachtmerrie-dieven hebben de toren van de Zandman gestolen in een droompotje en Zoey en Cooper moeten het terugkrijgen. Kinderen kunnen de dag redden door Coopers LEGO-sloperij om te toveren tot een T. rex actiefiguur of pterodactyl speelgoed. Beide modellen bieden urenlang fantasierijk spelplezier, met een gearticuleerde kop, klappende kaken en zwiepende staart, evenals dubbele schietwapens.



Zoey en Cooper, hun duistere dubbelgangers Doey en Dooper, en een Sneak-figuur brengen het creatieve speelgoed tot leven. Zoey wordt geleverd met een boogaccessoire en Cooper wordt geleverd met een hameraccessoire, en beide helden kunnen in een auto op de rug van het dinosaurusmodel zitten. Het creatieve speelgoed bevat ook verhaalgedreven instructies, die de fantasie van kinderen stimuleren en hen aanmoedigen om zich onder te dompelen in de actie.

Laatste update: 2024-04-24 15:27:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.