Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Cakey's creaties 10785

Trakteer jezelf op een bakavontuur in Gabby's poppenhuis met LEGO Cakey's creaties (10785)! Deze set bevat Gabby en Cakey figuren, een bouwbare keuken en een gigantische cupcake om te versieren. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, biedt deze set creatief plezier en educatieve waarden. Bestel vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Cakey's creaties 10785 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
58
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10785
lego insiders punten icoon
75
punten

Trakteer jezelf op een bakavontuur in Gabby's poppenhuis met LEGO® Cakey's creaties (10785)! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op de DreamWorks Animation serie. Ga creatief aan de slag in Gabby's keuken en ontdek alle leuke personages en accessoires die deze set te bieden heeft.

In Gabby's keuken vind je een mengmachine, ingrediënten zoals slagroom, fruit en chocolade, en zelfs een schattige kattenoven! Maar het hoogtepunt is natuurlijk de gigantische gelaagde taart. Met een draaibaar bovengedeelte kunnen kinderen de taart versieren met heerlijke decoraties, waaronder glazuur, fruit, chocolade en 2 gouden sterren. Met behulp van een speciale startsteen als taartvorm kunnen kinderen al snel het plezier van creatief bouwen ervaren. En aan het einde van het bakavontuur kunnen alle accessoires netjes worden opgeborgen in de grote taart.

Deze set biedt plezier voor het hele gezin! Met LEGO® 4+ sets kunnen volwassenen samen met hun kinderen bouwen en genieten, of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen. Het is de perfecte gelegenheid om quality time door te brengen en samen creatief bezig te zijn.

Gabby's poppenhuis speelset - LEGO® Cakey’s creaties (10785) zit boordevol creatief plezier in de keuken voor kinderen van 4 jaar en ouder. Deze set bevat populaire personages zoals een minipoppetje van Gabby en een figuur van Cakey, samen met een kleine bouwbare keuken met een mengkom, ingrediënten en nog veel meer. Maar het absolute hoogtepunt is natuurlijk de gigantische cupcake met versieringen en een draaibaar bovengedeelte.

Met deze set kunnen kinderen hun bakvaardigheden oefenen en zich creatief uitleven. Ze kunnen ingrediënten mixen, de kattenoven gebruiken en de grote taart versieren met smakelijke decoraties. Het is een geweldige manier om hun fantasie de vrije loop te laten en verhalen te verzinnen in Gabby's knusse keuken.

Deze set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens educatief. Dankzij de startsteen en eenvoudige bouwinstructies leren kinderen belangrijke vaardigheden en maken ze kennis met creatief bouwen. Daarnaast bevat de doos een kleurrijk stripverhaal als instructieboekje en de LEGO Builder app biedt intuïtieve zoom- en draaifuncties, zodat kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

De cupcake is ca. 6 cm hoog, 6,5 cm breed en 6,5 cm diep en kan worden geopend. Hierdoor kunnen alle accessoires van de set erin worden opgeborgen. Het is een draagbaar speelgoed dat overal mee naartoe kan worden genomen voor eindeloos speelplezier.

LEGO® 4+ sets bieden kinderen de mogelijkheid om hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden tot leven te brengen. En met de LEGO kwaliteitsgarantie ben je verzekerd van consistentie, compatibiliteit en comfort tijdens het bouwen. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden uitvoerig getest op veiligheid.

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op LEGO® Cakey's creaties (10785) en maak je klaar voor een bakavontuur vol plezier en creativiteit in Gabby's poppenhuis. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10788

Gabby's poppenhuis

foto van lego set10787

Kitty Fee's tuinfeestje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.