Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat 10786

Stap aan boord van het LEGO® 4+ Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) en beleef het ultieme speelplezier met je vrienden! Deze glamoureuze speelset biedt veelzijdig speelgoed voor kinderen die dol zijn op boten en make-overs. Bouw en speel samen met Gabby en Meerminkat en geniet van luxe uitstapjes en spa-avonturen. Deze set is perfect voor quality time met je kinderen en het ontwikkelen van bouw- en speelvaardigheden. Bestel vandaag nog en laat het bouw- en speelplezier beginnen!

Waar is LEGO Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat 10786 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10786
lego insiders punten icoon
157
punten

Stap aan boord van het LEGO® 4+ Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) en beleef het ultieme speelplezier met je vrienden! Deze glamoureuze speelset is geïnspireerd op Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation en zorgt ervoor dat je er altijd mooi uitziet en kunt genieten van luxe uitstapjes.

Dit veelzijdige speelgoed is perfect voor kinderen die dol zijn op boten en make-overs. Met deze set kun je fantasierijke kattenavonturen beleven. Open de doos en ontdek een minipoppetje van Gabby, een figuur van Meerminkat, een bouwbare boot en een spa. Daarnaast zijn er ook tal van accessoires, zoals een zonnebril, sterren, een reddingsvest, een spiegel, een borstel, haarproducten en een extra pruik voor Gabby.

Om het nog leuker te maken, zijn er instructies in de vorm van een kleurrijk stripverhaal bijgevoegd. Hiermee kun je stap voor stap ontdekken hoe je de set in elkaar kunt zetten. En dankzij de handige digitale LEGO Builder app kun je ook nog eens gebruik maken van zoom- en draaifuncties om je model tot leven te laten komen. Met de startsteen voor de boot kun je meteen beginnen met bouwen en spelen!

Het LEGO® Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat biedt plezier voor het hele gezin. Deze 4+ set is speciaal ontworpen om volwassenen en kinderen samen te laten bouwen en spelen. Het is de ideale manier om quality time door te brengen met je kinderen en tegelijkertijd belangrijke bouw- en speelvaardigheden te ontwikkelen.

En er is nog zoveel meer om van te genieten! Het Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat is een glamoureuze speelset boordevol authentieke details. Je kunt met Gabby en Meerminkat een zeiltocht maken naar de spa. Daar word je verwend met speciale brouwsels en geeft Meerminkat je een nieuw kapsel. Het strand is de ideale plek om te ontspannen en jezelf te verwennen!

Deze set is ook een geweldig cadeau voor kinderen. De startsteen en eenvoudige bouwinstructies zorgen ervoor dat zelfs jonge kinderen zelfstandig kunnen bouwen. Zo versterkt dit veelzijdige LEGO® 4+ speelgoed belangrijke vaardigheden en laat het kinderen kennismaken met creatief bouwen.

Het Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat heeft een handig formaat en is perfect om overal mee naartoe te nemen. De boot met glijbaan is ongeveer 6 cm hoog, 15 cm lang en 12 cm breed. Dit betekent dat je altijd en overal kunt genieten van speelplezier met Gabby en Meerminkat!

En vergeet niet de leuke bouwinstructies! De gedrukte handleiding met afbeeldingen toont het doel van elke bouwstap, waardoor het bouwproces nog leuker wordt. En met de LEGO® Builder app kun je digitale zoom- en draaifuncties gebruiken om je model te visualiseren terwijl je het bouwt. Dit maakt het bouwproces interactiever en spannender dan ooit tevoren!

LEGO® 4+ sets laten kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Met deze sets kunnen kinderen hun eigen avonturen bedenken en hun creativiteit de vrije loop laten. Het is de perfecte manier om plezier te hebben en zich te laten inspireren!

Bij LEGO® staat kwaliteit voorop. Alle onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Daarnaast wordt de veiligheid van LEGO® onderdelen uitgebreid getest. Ze worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen!

Stap aan boord van het Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat en beleef eindeloos plezier met Gabby, Meerminkat en al je vrienden. Deze glamoureuze speelset neemt je mee op een avontuurlijke reis vol make-overs, luxe uitstapjes en heel veel plezier. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van alle leuke momenten die je samen met Gabby en Meerminkat beleeft!

Het LEGO® 4+ Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat (10786) is nu verkrijgbaar. Bestel vandaag nog en laat het bouw- en speelplezier beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10788

Gabby's poppenhuis

foto van lego set10787

Kitty Fee's tuinfeestje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.