Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kitty Fee's tuinfeestje 10787

Maak je klaar voor een betoverend tuinfeestje met LEGO set 10787! Deze kleurrijke speelset bevat een boomhut met Kitty Fee's eigen bed en sappige aardbeien om van te smullen. Daarnaast is er een prachtige tuin met bloemen, een glijbaan, schommel en draaimolen. Bouw je eigen fantasiewereld met de bijgeleverde instructies en geniet van urenlang speelplezier. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouders kunnen ook meebouwen. Bestel vandaag nog en breng de magie van Gabby's poppenhuis in huis!

Waar is LEGO Kitty Fee's tuinfeestje 10787 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
130
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10787
lego insiders punten icoon
225
punten

Maak je klaar om mee te gaan naar een magische wereld vol plezier en avontuur met LEGO® Kitty Fee's tuinfeestje (10787)! Dit boomhutspeelgoed zit boordevol mogelijkheden en is perfect voor fans van 4 jaar en ouder.

In deze kleurrijke speelset maken Gabby, Pandy Poek en Kitty Fee uit de populaire tv-serie Gabby's poppenhuis van DreamWorks Animation zich klaar voor een tuinfeestje. Ze drinken thee in de gezellige boomhut, waar Kitty Fee haar eigen bed heeft om heerlijk op te ontspannen. En vergeet de sappige aardbeien niet, perfect om te snacken tijdens het feestje!

Maar dat is nog niet alles! Deze speelset heeft ook een prachtige tuin met bloemen om te kweken en ontdekken. Kinderen kunnen zich uitleven op de glijbaan, schommel en draaimolen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende avonturen met deze betoverende accessoires, zoals appels, een gieter, een theepot, kopjes en vlinders.

Met behulp van de bijgeleverde instructies, die in de vorm van een kleurrijk stripverhaal zijn, kunnen kinderen gemakkelijk hun eigen boomhut en tuin bouwen. En voor extra bouwplezier is er de digitale LEGO Builder app, met intuïtieve zoom- en draaifuncties die je helpen bij het bouwproces. En als klap op de vuurpijl bevat deze set een grote startsteen, zodat je meteen kunt beginnen met bouwen en spelen!

Maar niet alleen kinderen zullen genieten van deze speelset, ook volwassenen kunnen samen met hun kinderen bouwen. Of ze nu doorgewinterde LEGO fans zijn of voor het eerst kennismaken met LEGO stenen, met de LEGO 4+ sets is er voor ieder wat wils. Het hele gezin kan samen plezier beleven en belangrijke vaardigheden ontwikkelen tijdens het bouwen en spelen.

Met Kitty Fee's tuinfeestje breng je de magie van de serie Gabby's poppenhuis tot leven. Deze set is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op creatief bouwen en avontuurlijke verhalen bedenken. De boomhut en glijbaan zijn ongeveer 13 cm hoog, 17 cm breed en 11 cm diep, wat zorgt voor eindeloos speelplezier.

Deze speelset wordt geleverd met een gedrukte handleiding waarin elke bouwstap duidelijk wordt uitgelegd met behulp van afbeeldingen. En voor nog meer speelplezier is er de LEGO Builder app, waarin kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen. Met LEGO 4+ sets kunnen kinderen ook hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden ontdekken en tot leven brengen.

Kwaliteit is gegarandeerd met LEGO®. De LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, daarom worden de onderdelen grondig getest en geanalyseerd om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en genieten van urenlang speelplezier.

Met LEGO® Kitty Fee's tuinfeestje (10787) haal je een betoverende wereld vol plezier en avontuur in huis. Deze speelset is ideaal voor jonge fans van 4 jaar en ouder, maar ook volwassenen zullen er plezier aan beleven. Verrijk je speelervaring met deze speelse en commerciële tekst en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:20

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10785

Cakey's creaties

foto van lego set10786

Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.