Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gabby's poppenhuis 10788

Ontdek Gabby's kleurrijke poppenhuis met 8 kamers vol leuke activiteiten! Dit LEGO® 4+ speelset is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat 4 populaire personages uit de tv-serie. Het huis heeft een verschuifbare lift en biedt eindeloos speelplezier, van bakken in de keuken tot dansen op het dakterras. Met de LEGO Builder app en duidelijke bouwinstructies kunnen kinderen stap voor stap bouwen en hun verbeelding de vrije loop laten. Bestel vandaag nog en maak deel uit van het avontuur!

Waar is LEGO Gabby's poppenhuis 10788 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
498
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10788
lego insiders punten icoon
600
punten

Welkom in Gabby's kleurrijke poppenhuis! Dit LEGO® 4+ speelset is speciaal ontworpen voor jonge fans van de populaire DreamWorks Animation tv-serie. Met Gabby's poppenhuis (10788) kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun eigen avonturen beleven in een huis vol leuke activiteiten en 8 kamers om te verkennen.

Dit speelhuis zit boordevol plezier! Elk van de 8 kamers heeft zijn eigen unieke activiteiten en is verbonden door een coole verschuifbare lift. In de keuken kunnen kinderen lekker bakken en in de speelkamer kunnen ze van de glijbaan gaan. In de knutselkamer kunnen ze creatief zijn, terwijl ze in de muziekkamer instrumenten kunnen bespelen. Voor ontspanning kunnen ze naar de badkamer gaan of lekker uitrusten in de slaapkamer. En als het tijd is voor een feestje, kunnen ze naar het dakterras gaan en dansen op de draaibare dansvloer. Dit poppenhuis is inclusief 4 populaire personages uit de tv-serie: Gabby, Pandy Poek, Cakey en Meerminkat.

De bouwervaring is net zo leuk als het spelen zelf. De set bevat instructies in de vorm van een stripverhaal, waardoor kinderen stap voor stap kunnen bouwen en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Bovendien is er de LEGO Builder app, die intuïtieve zoom- en draaifuncties biedt om het bouwproces nog interactiever te maken. Met een grote startsteen kan het bouwplezier meteen beginnen.

Maar dit speelset is niet alleen leuk voor kinderen, het biedt ook plezier voor het hele gezin! LEGO® 4+ sets zijn de ideale manier voor volwassenen om samen met kinderen te bouwen en spelen, waardoor ze belangrijke mijlpalen in de ontwikkeling kunnen ervaren.

Deze set bevat 8 kamers van Gabby's poppenhuis en is perfect voor fans vanaf 4 jaar. Kinderen kunnen hun eigen avonturen creëren met de populaire personages en authentieke accessoires, zoals een banaan, bes, cupcake, kopje, kom, fles, schaar, kwast, palet, haarborstel, shampoofles, boek, bloem, microfoon, gitaar, saxofoon en nog veel meer.

Met Gabby's poppenhuis is er altijd iets te ontdekken. Kinderen kunnen bakken in de keuken, van de glijbaan gaan in de speelkamer, creatief zijn in de knutselkamer, instrumenten bespelen in de muziekkamer, ontspannen in de badkamer, een dutje doen in de slaapkamer of feesten op het dak. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Dit speelset is ook een geweldig cadeau voor fans van Gabby. Met de startsteen en eenvoudige bouwinstructies kunnen kinderen met passie voor Gabby's poppenhuis belangrijke vaardigheden ontwikkelen terwijl ze genieten van hun eigen speelwereld.

Gabby's poppenhuis is ongeveer 34 cm hoog, 31 cm breed en 9 cm diep, waardoor het de perfecte grootte heeft voor fantasierijk spel.

De bouwinstructie bevat gedrukte afbeeldingen om het doel van elke bouwstap te tonen. Maar er is nog meer speelplezier dankzij de LEGO Builder app, waarmee kinderen hun model digitaal kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen.

LEGO® 4+ sets zoals Gabby's poppenhuis introduceren kinderen in de wereld van hun favoriete films, tv-personages en alledaagse helden. Deze sets zijn ontworpen om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en om spelenderwijs belangrijke vaardigheden en concepten te leren.

Kwaliteit is gegarandeerd met LEGO® onderdelen. Ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat ook voorop, aangezien LEGO® onderdelen uitvoerig worden getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Maak kennis met Gabby en haar vrienden in dit kleurrijke poppenhuis speelset! Ontdek de 8 kamers vol leuke activiteiten en beleef eindeloos speelplezier. Bestel Gabby's poppenhuis (10788) vandaag nog en maak deel uit van het avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10785

Cakey's creaties

foto van lego set10786

Vertroetelschip van Gabby en Meerminkat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.