Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Crafting with Baby Box 10795

Stap binnen in de magische wereld van Gabby's Dollhouse met LEGO set 10795. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen creatieve vaardigheden ontwikkelen en de verbeelding stimuleren met deze kleurrijke speelgoedset. Maak samen met Gabby en Baby Box een schilderij en bouw een model van Gabby's dollhouse. Geleverd met instructies en Startsteen voor eenvoudige montage.

Waar is LEGO Crafting with Baby Box 10795 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10795
lego insiders punten icoon
97
punten

Stap binnen in de magische wereld van Gabby's Dollhouse met LEGO® 4+ set 10795: Gabby's Dollhouse Creatief met Baby Box! Deze kleurrijke speelgoedset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar om creatieve vaardigheden te ontwikkelen en de verbeelding te stimuleren. Fans van de bekende personages uit DreamWorks Animation's Gabby's Dollhouse zullen helemaal weg zijn van dit speelhuis.



Deze LEGO set is niet alleen een poppenhuis, maar ook een knutselset. Met een verfborstel, verf, schaar en een spuitbus kunnen kinderen samen met de Gabby mini-pop en Baby Box figuur een schilderij maken en een model van Gabby's dollhouse bouwen. Met een ladder kunnen de personages zelfs naar de top van het model klimmen. Het speelhuis heeft een muur bedekt met kunst en kattenoortjes die er bovenuit steken. Boordevol leuke details om creatief spelen te inspireren, wordt de set geleverd met een Startsteen om kinderen op weg te helpen met bouwen. De kleurrijke beeldverhaalgids bevat intuïtieve instructies voor eenvoudige montage.

Laatste update: 2024-05-10 15:57:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.