Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gabby's Kitty Care Ear 10796

Stap in de fantastische wereld van Gabby's Dollhouse met LEGO set 10796! Deze speelset stimuleert de verbeelding, zelfvertrouwen en probleemoplossende vaardigheden. Het bevat Gabby en haar schattige vriendjes, speeltoestellen en accessoires voor urenlang speelplezier. Een perfect cadeau voor jonge dierenliefhebbers vanaf 4 jaar oud. Ontdek nu de magie van Gabby's Kitty Care!

Waar is LEGO Gabby's Kitty Care Ear 10796 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
165
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10796
lego insiders punten icoon
260
punten

Welkom in de fantastische wereld van Gabby's Kitty Care! Met LEGO set 10796 kunnen jonge kinderen vanaf 4 jaar oud zich helemaal uitleven in het verzorgen van schattige dieren uit de wereld van DreamWorks Animation's Gabby's Dollhouse. Dit geweldige speelgoed stimuleert niet alleen de verbeelding, maar helpt ook bij het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van de concentratie en het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Wie wil dat nu niet?

Dit poppenhuis speelset is het perfecte cadeau voor een peuter die dol is op dierenverzorging. Inclusief een Gabby minipoppetje en haar schattige vriendjes Pandy Paws, BabyKittycorn, Baby Me-Owl en 4 Baby Cupcake figuurtjes. Maar dat is nog niet alles! Het speelset bevat ook een schommel, glijbaan, speelgoedtrein en een kinderwagen voor 4 Baby Cupcake's. Er is zelfs een badkuip met accessoires zoals shampoo en een haarborstel. Daarnaast zijn er een flesje, kopje, verhaalboek en een selectie van gezellige bedjes (inclusief een nestje voor Baby Me-Owl) om ervoor te zorgen dat de diertjes heerlijk kunnen slapen.

Met een Startsteen om kinderen op weg te helpen met bouwen, en kleurrijke afbeeldingen als intuïtieve instructies, is dit speelset niet alleen leuk, maar ook educatief. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Gabby's Kitty Care en beleef urenlang speelplezier! Perfect voor zowel jongeren als volwassenen die stiekem nog steeds van LEGO houden. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van het creëren van je eigen verhalen in deze betoverende wereld. Veel plezier!

Laatste update: 2024-05-10 15:44:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.