Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gabby's Party Room 10797

Stap binnen in Gabby's Party Room (10797) voor de ultieme disco speelset met DreamWorks Animation's Gabby's Dollhouse personages. Bouw een feest met een push-along partybus, draaibare dansvloer, muziekinstrumenten en accessoires voor uren speelplezier. Laat je verbeelding de vrije loop in deze kleurrijke en vrolijke wereld vol creativiteit en magie. Let's party!

Waar is LEGO Gabby's Party Room 10797 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer LEGO® Gabbys poppenhuis sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10797
lego insiders punten icoon
325
punten

Stap binnen in de waanzinnige wereld van Gabby's Party Room (10797) - dé ultieme disco speelset voor fans van DreamWorks Animation's Gabby's Dollhouse! Dit speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en stimuleert zelfvertrouwen, concentratie en probleemoplossende vaardigheden.

In deze speelset vinden zowel jongens als meisjes een discofeest en nog veel meer! Met Gabby, Daniel James 'DJ' Catnip, Kitty Fairy en MerCat personages en een scala aan muziekfeest speelgoed - waaronder een push-along partybus met ingebouwd toetsenbord, een draaibare dansvloer, gitaar, 2 microfoons en een fonkelende discobal - is het podium gezet voor eindeloos fantasierijk spel! Accessoires zoals ballonnen en rolschaatsen voor de rollerskate disco, popcorn en 2 glazen gevuld met slush ijs voor de chill-out zone, en een katapult en blikjes voor het omvergooi-spel zorgen voor uren speelplezier. Er is zelfs een taart voor Gabby en pakjes met cadeautjes die via de glijbaan worden bezorgd. De set wordt geleverd met een grote Starter Brick om kinderen op weg te helpen met bouwen. Een kleurrijke foto-geïllustreerde gids biedt eenvoudige instructies, zodat de verbeelding meteen kan worden losgelaten.

Stap binnen in deze kleurrijke wereld vol vrolijke muziek en spelletjes, waar elk detail tot leven komt en de creativiteit geen grenzen kent. Help Gabby en haar vrienden om het perfecte feestje te bouwen, waar iedereen een geweldige tijd beleeft en herinneringen voor het leven worden gemaakt!

Maak van elke dag een feestje met Gabby's Party Room (10797) - de ultieme disco speelset die jong en oud betovert en inspireert. Laat je meevoeren in de magie van Gabby's Dollhouse en beleef samen met Gabby en haar vrienden de meest fantastische avonturen! Let the party begin!

Laatste update: 2024-05-10 15:45:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.