Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bandmates 43101

Met LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) kunnen kinderen vanaf 7 jaar hun eigen muziekvideo's maken en delen.
De set bevat 12 minifiguren geïnspireerd op verschillende muziekgenres, en bij elke Bandmate horen 3 BeatBits die in de app kunnen worden gescand voor grappige effecten.
Het spel stimuleert creativiteit en biedt online veiligheid voor kinderen.
De set is verrassend en vernieuwend, en leuk om cadeau te geven aan muziekliefhebbers.
Download de gratis app en begin vandaag nog met het maken van muziekvideo's!

Waar is LEGO Bandmates 43101 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 0.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 4.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 4.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
11
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
43101
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben jij dol op muziek en optreden? Wil jij graag zelf de regisseur, producent én ster zijn van jouw eigen muziekvideo? Met LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) kan dat! Deze set is speciaal ontwikkeld voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die hun creativiteit willen uiten en een passie hebben voor muziek.

In deze set vind je maar liefst 12 minifiguren die geïnspireerd zijn op verschillende muziekgenres. Zo zijn er dansers, rappers, gitaristen, drummers, zangers en nog veel meer. Voor welke stijl kies jij? Zodra jij jouw personage tot leven brengt in jouw eigen muziekvideo, kan het spelen meteen beginnen!

Maar dat is nog niet alles. Bij elke Bandmate horen namelijk ook 3 BeatBits. Dit zijn kleine blokjes die je kunt scannen in de LEGO VIDIYO app om grappige effecten en geluiden vrij te spelen. En geen zorgen, de app bevat allerlei functies voor online veiligheid, zoals anonieme gebruikersnamen en gemodereerde opmerkingen. Zo kunnen kinderen veilig online gaan en hun muziekvideo's delen met anderen.

Met LEGO® VIDIYO™ Bandmates wordt jouw creativiteit gestimuleerd op een speelse manier. Het is een muzikaal en sociaal spel waarin je echt jezelf kunt zijn. Jong of oud, iedereen kan meedoen en zich helemaal laten gaan. En dankzij de regelmatige updates van liedjes blijft het spelen en produceren van muziekvideo's altijd vernieuwend en uitdagend.

Het leuke aan deze set is dat hij bij elke verrassing anders is. Elk doosje bevat namelijk 1 minifiguur uit serie 1, 2 willekeurige BeatBits, 1 speciale BeatBit, 1 accessoire, een podium van LEGO stenen met ruimte voor 3 BeatBits, instructies en een informatieboekje. Zo blijft het verzamelen van alle Bandmates en BeatBits spannend en verrassend.

En natuurlijk is LEGO® VIDIYO™ Bandmates niet alleen leuk om zelf te hebben, maar ook om cadeau te geven. Het is een perfect cadeautje voor kinderen die houden van muziek en optreden. En ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kinderen in de app.

Ben jij ook zo benieuwd naar LEGO® VIDIYO™ Bandmates? Download dan snel de gratis app en begin vandaag nog met het regisseren, produceren en spelen van jouw eigen muziekvideo's! Vergeet niet om jouw dijk van een muziekvideo online te delen zodat iedereen kan genieten van jouw talent!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.98 (10-11-2022) € 75.00 (25-05-2023) € 10.65

Ook aanbevolen:

foto van lego set43105

Party Llama BeatBox

foto van lego set43103

Punk Pirate BeatBox

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.