Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Candy Mermaid BeatBox 43102

Maak kennis met de LEGO VIDIYO Candy Mermaid BeatBox (43102)! Deze set is ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar die van dansen, optreden en muziek houden.
Met de BeatBox kunnen kinderen hun eigen muziekvideo's maken en delen met andere creatieve makers in een veilige omgeving.
De set bevat een zeemeermin minifiguur met gitaar, diverse versieringen en 16 BeatBits.
De BeatBox is draagbaar en kan worden versierd met LEGO-onderdelen.
Gebruik de gratis LEGO VIDIYO app om de minifiguur en BeatBits te scannen en muziekvideo's te creëren.
Bestel vandaag nog en laat de creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Candy Mermaid BeatBox 43102 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 4.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 7.9805-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1419-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
71
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43102
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102)! Deze waanzinnige set is perfect voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die van dansen, optreden en muziek houden. Met de BeatBox kunnen kids nu hun eigen muziekvideo's maken en delen met andere creatieve makers in een veilige en kindvriendelijke omgeving. Scan de popmuziekminifiguur en ontdek hoe cool de zeemeermin er op het podium uitziet en scan de BeatBits om nog meer speciale effecten en uitdagingen vrij te spelen.

De LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox wordt geleverd met een minifiguur van een zeemeermin met gitaar, maar kinderen kunnen ook kiezen uit andere versieringen zoals een ijsje, zeemeerminnenstaart of gitaar. Natuurlijk mogen ze ook zelf iets verzinnen! De BeatBox kan worden ingeklapt en is daarom perfect om overal mee naartoe te nemen. Zeemeerminnenfans zullen het geweldig vinden om hun BeatBox te versieren en hun muzikale creativiteit de vrije loop te laten.

De wereld van LEGO® VIDIYO™ is ontworpen om kinderen de regisseur, producent en ster van hun eigen muziekvideo's te laten zijn. Kinderen kunnen hun creativiteit laten groeien en hun eigen video's maken boordevol muzikale mash-ups, leuke personages en geweldige effecten. Het is een superleuke en veilige manier om kinderen te laten experimenteren met muziek en creativiteit.

Dit is wat je krijgt met de LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102):

- Een minifiguur van een zeemeermin met gitaar.
- 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits.
- Een BeatBox die kan worden ingeklapt en versierd met LEGO-onderdelen.
- Een gratis LEGO® VIDIYO™ app waarmee kinderen hun minifiguur en BeatBits kunnen scannen en muziekvideo's kunnen maken.

De BeatBox is ca. 8 cm hoog, 7 cm lang en 10 cm breed en biedt voldoende ruimte om het van stenen gebouwde podium, 16 BeatBits en de gitaar van de zeemeermin in op te bergen. De LEGO® VIDIYO™ app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.

LEGO® VIDIYO™ sets bieden een nieuwe sociale speelervaring waarmee jongens en meisjes regisseurs, producenten en sterren kunnen worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen. Bovendien voldoen LEGO® onderdelen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn voor kinderen.

De LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102) is niet alleen een ideaal cadeau voor kinderen die houden van muziekspeelgoed, dansen en optreden, het is ook een leuke manier om kinderen te laten experimenteren met muziek, creativiteit en technologie. Laat jouw kinderen meegenieten van deze waanzinnige ervaring en laat ze nu hun eigen muziekvideo's maken. Bestel de LEGO® VIDIYO™ Candy Mermaid BeatBox (43102) vandaag nog en laat de creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.98 (10-11-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 10.20

Ook aanbevolen:

foto van lego set43113

K-Pawp Concert

foto van lego set43108

Bandmates

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.