Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Alien DJ BeatBox 43104

Ontdek LEGO set 43104 - Alien DJ BeatBox! Kinderen kunnen hun eigen muziekvideo's maken met deze set en de gratis VIDIYO app.
De BeatBox is draagbaar en wordt geleverd met een buitenaardse DJ minifiguur, elpee en 16 BeatBits.
Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en video's delen in een kindveilige omgeving.

Waar is LEGO Alien DJ BeatBox 43104 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 13.0901-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 13.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1419-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43104
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak kennis met de LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104) – de perfecte set voor kinderen die graag dansen en optreden. Met deze geweldige speelset kunnen ze hun eigen muziekvideo's maken! Download de gratis app, scan de minifiguur en ontdek hoe cool de buitenaardse DJ er op het podium uitziet. Scan de BeatBits om speciale effecten, uitdagingen en meer vrij te spelen in een unieke muziekvideo die kinderen kunnen delen met andere makers in de kindveilige omgeving.

Dit draagbare plezier voor onderweg biedt kinderen volop mogelijkheden om hun creativiteit te uiten. Ze kunnen de BeatBox versieren met de LEGO onderdelen. Ze kunnen kiezen uit een dj-set, ufo of raket, of zelf iets verzinnen. De BeatBox kan worden ingeklapt en de BeatBits en minifiguur kunnen erin worden opgeborgen voor onderweg. Zo kunnen kinderen hun muzikale wereld mee op tournee nemen!

Met de LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104) kunnen kinderen muziekervaringen creëren. LEGO VIDIYO sets bieden een veilige, sociale speelervaring en helpen kinderen de regisseur, producent en ster van hun eigen muziekvideo's te worden. Zie hun creativiteit groeien tijdens het maken van video's boordevol muzikale mash-ups, leuke personages, dansmoves en geweldige effecten.

Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 7 jaar die een leuk extraatje verdienen. Het is ook een ideaal cadeau voor de feestdagen voor elk kind dat houdt van muziekspeelgoed, dansen en optreden. De BeatBox is ca. 8 cm hoog, 7 cm lang en 9 cm breed, dus het past gemakkelijk in een rugzak of tas.

Wat maakt deze set zo bijzonder? Kinderen kunnen hun eigen muziekvideo's regisseren en er zelf in op treden met de LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104). De set bevat een minifiguur van een buitenaardse DJ, een elpee, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits. Download de gratis LEGO® VIDIYO™ app om de minifiguur en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen zullen het geweldig vinden om hun personage tot leven te zien komen in hun eigen muziekvideo.

Scan de BeatBits in de app om specialeeffecten vrij te spelen, zoals het glowstickeffect waarmee een lichtspoor wordt achtergelaten als de personages dansen. De mogelijkheden zijn eindeloos en kinderen kunnen hun video's delen met hun vrienden en familie in de kindveilige omgeving van de app.

Met de LEGO® VIDIYO™ sets kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en hun eigen muzikale wereld creëren. De LEGO® VIDIYO™ app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. En belangrijk om te weten: onze LEGO® onderdelen voldoen aan de strengste industrienormen, zodat ze veilig, betrouwbaar en leuk zijn om mee te bouwen. We testen onze onderdelen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

In het kort: laat kinderen de regie nemen over hun eigen muzikale wereld met de LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox (43104). Deze speelset is geweldig voor kinderen die van dansen en optreden houden. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en zelf muziekvideo's maken met behulp van de gratis LEGO VIDIYO app. De BeatBox is draagbaar en wordt geleverd met een buitenaardse DJ minifiguur, een elpee en 16 BeatBits. De mogelijkheden zijn eindeloos en kinderen kunnen hun video's delen in de kindveilige omgeving van de app. Maak kennis met de LEGO® VIDIYO™ Alien DJ BeatBox en ontdek de wereld van muziek en creativiteit!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.09 (01-08-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 15.74

Ook aanbevolen:

foto van lego set43105

Party Llama BeatBox

foto van lego set43108

Bandmates

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.