Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO HipHop Robot BeatBox 43107

Maak je eigen muziekvideo's met LEGO VIDIYO HipHop Robot Mermaid BeatBox (43107)! Deze set bevat een robot minifiguur, een microfoon, BeatBits en een speciale app voor het maken en delen van videoclips.
Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Bestel nu en laat je kinderen de sterren zijn!

Waar is LEGO HipHop Robot BeatBox 43107 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43107
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot Mermaid BeatBox (43107)! Deze set is perfect voor kinderen die houden van dansen en optreden en graag zelf muziekvideo's willen maken. Met deze set kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en de regisseur, producent en ster van hun eigen videoclip worden. Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die kind gebleven zijn!

Wat zit er allemaal in de set?

De set bevat een minifiguur van een robot, een microfoon, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits. Download de gratis app en scan de minifiguur en BeatBits. Zo ontdek je hoe cool de robot er op het podium uitziet en kan je speciale effecten en uitdagingen vrijspelen. Laat je kinderen de videoclip delen met andere makers in de kindveilige omgeving.

Draagbaar plezier!

De BeatBox kan worden ingeklapt en is eenvoudig mee te nemen waar je ook gaat. Kinderen kunnen de BeatBox versieren met de LEGO onderdelen en kiezen uit een gettoblaster, spuitbus of moersleutel. Of ze kunnen zelf iets bedenken om erop te zetten. De BeatBox biedt voldoende ruimte om het podium, 16 BeatBits en de microfoon op te bergen.

Veilige en sociale speelervaring

LEGO VIDIYO sets bieden een veilige en sociale speelervaring. Hierdoor kunnen kinderen hun creativiteit ontwikkelen en hun eigen muziekvideo's maken. De set helpt kinderen tevens om regisseur, producent en ster van hun eigen videoclip te worden. Kinderen zien hun creativiteit groeien bij het maken van video's boordevol muzikale mash-ups, leuke personages, dansmoves en geweldige effecten.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

De HipHop Robot Mermaid BeatBox is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die een leuk extraatje hebben verdiend. De set is ook een ideaal cadeau voor de feestdagen voor elk kind dat houdt van muziekspeelgoed, dansen en optreden. De BeatBox is ongeveer 8 cm hoog, 7 cm lang en 10 cm breed en kan worden ingeklapt zodat kinderen hun muzikale wereld mee op tournee kunnen nemen.

Gebruiksvriendelijke app

De LEGO® VIDIYO™ app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer op www.LEGO.com/devicecheck of jouw apparaat geschikt is. Kinderen moeten toestemming vragen aan hun ouder(s) voordat ze online gaan. Met de app kunnen kinderen hun eigen videoclips maken en delen met andere makers in de kindveilige omgeving.

Veiligheid en kwaliteit

LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met LEGO® VIDIYO™ HipHop Robot Mermaid BeatBox (43107) heb je een geweldige set in handen waarmee kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en hun eigen videoclips kunnen maken. De veilige en sociale speelervaring zorgt ervoor dat kinderen hun eigen muziekervaringen kunnen creëren en delen met anderen. Bestel deze set vandaag nog en laat je kinderen de sterren van hun eigen videoclips zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.99 (20-03-2023) € 99.99 (25-05-2023) € 25.87

Ook aanbevolen:

foto van lego set43109

Metal Dragon BeatBox

foto van lego set5006771

VIDIYO Sticker Sheet

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.