Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Folk Fairy BeatBox 43110

Maak je eigen muziekvideo's met LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox (43110)! Door de app te downloaden en de muzikale minifiguur te scannen, ontdek je de unieke persoonlijkheid van de folkfee op het podium.
Scan de BeatBits voor speciale effecten en voltooi uitdagingen om jouw eigen folkvideoclips te maken en te delen.
Een compacte set waarin je BeatBits en minifiguur kunt opbergen.
Geschikt voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Waar is LEGO Folk Fairy BeatBox 43110 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 7.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 1419-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
89
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-06-2021
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
43110
lego insiders punten icoon
150
punten

Maak je eigen muziekvideo's met de LEGO® VIDIYO™ Folk Fairy BeatBox (43110)! Deze set is echt iets voor kinderen die graag dansen en optreden. Door de gratis app te downloaden en de muzikale minifiguur te scannen, ontdek je de unieke persoonlijkheid van de folkfee op het podium. Scan de BeatBits om speciale effecten te unlocken en voltooi uitdagingen om jouw eigen, unieke folkvideoclips te maken en te delen in de kindveilige sociale omgeving.

Het is gemakkelijk om plezier te hebben met de folkmuziekthema BeatBox! Met LEGO onderdelen kun je de BeatBox versieren met feeënvleugels, een bloem of viool, of je kan zelfs iets heel anders verzinnen. Het is een compacte set die gemakkelijk mee te nemen is en waar je de BeatBits en minifiguur in kan opbergen.

Met de LEGO VIDIYO sets kan je jouw creativiteit volledig benutten. Of je nu de regisseur, producent of ster van je eigen muziekvideo's wilt zijn, het kan allemaal! Kinderen kunnen de uitdaging aangaan om hun eigen video's vol muzikale mash-ups, leuke personages, dansmoves en geweldige effecten te maken. Zie hoe jouw creativiteit groeit en hoe je jezelf verbaast met het resultaat.

De set komt met een minifiguur van een fee, 14 willekeurige BeatBits en 2 speciale BeatBits. Download de gratis LEGO VIDIYO app om de feeënminifiguur met een folkmuziekthema en de BeatBits met speciale effecten te scannen. Kinderen zullen het geweldig vinden om te zien hoe hun eigen personage tot leven komt in hun eigen folkconcert.

Scan de BeatBits in de app om speciale effecten vrij te spelen, zoals de toverspreuk waarmee je dingen in willekeurige voorwerpen verandert. Of gebruik het fantasiewereldeffect om een magisch bos in je video te laten verschijnen. Plezier gegarandeerd!

De LEGO VIDIYO sets biedt een veilige sociale speelervaring voor kinderen van 7 jaar en ouder. Deze speelset is ook een ideaal cadeau voor de feestdagen voor kinderen die van muziekspeelgoed, dansen en optreden houden. De BeatBox is ca. 8 cm hoog, 7 cm lang en 9 cm breed. En de BeatBox kan worden ingeklapt zodat kinderen hun muzikale folkwereld mee op tournee kunnen nemen. De BeatBox biedt voldoende ruimte om het van stenen gebouwde scanpodium, 16 BeatBits en de viool van de fee in op te bergen.

De LEGO VIDIYO app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.

Met LEGO onderdelen voldoe je aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, en dat is al zo sinds 1958. LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

LEGO VIDIYO sets geven jongens en meisjes een nieuwe sociale speelervaring waarin ze echte regisseurs, producenten en muzieksterren worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen. Zo, maak jouw eigen unieke muziekervaring en deel deze met vrienden. Laat jouw creativiteit los gaan en geniet van urenlang speelplezier met de LEGO VIDIYO Folk Fairy BeatBox (43110)!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.81 (04-08-2022) € 19.99 (13-07-2022) € 12.96

Ook aanbevolen:

foto van lego set43102

Candy Mermaid BeatBox

foto van lego set43109

Metal Dragon BeatBox

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.