Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO K-Pawp Concert 43113

Maak je eigen K-Pop concert met de LEGO VIDIYO K-Pawp Concert (43113) set.
Scan de minifiguren en creëer unieke muziekvideo's met de gratis app.
Pas de achtergrond en verlichting aan en deel je creaties veilig met anderen.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Koop nu en ontdek de wereld van creativiteit en muziekvideoproductie!

Waar is LEGO K-Pawp Concert 43113 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 2319-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 3119-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 34.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer VIDIYO™ sets

aantal lego stenen icoon
514
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
43113
lego insiders punten icoon
227
punten

Laat je verbeelding de vrije loop en organiseer je eigen K-Pop concert met de LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113) set. Of je nu jong of oud bent, deze set zorgt ervoor dat je urenlang creatief bezig bent en de ster wordt van je eigen muziekvideo's. Download de gratis app, scan de 3 muzikale minifiguren en ontdek hun unieke persoonlijkheden op het podium.

Gebruik de app om het model te scannen en het om te toveren tot een podium in je eigen video's. Laat je creativiteit de vrije loop en verander de achtergrond en verlichting met dierenthema met behulp van de draaiende hoofden, luidsprekers en lampen op het model. Het K-Pawp Concert zit boordevol functies waarmee je urenlang speelplezier beleeft, zowel offline als in de app.

Met LEGO VIDIYO sets beleef je een veilige sociale speelervaring en word je de regisseur, producent en ster van je eigen muziekvideo's. Bekijk je creativiteit groeien terwijl je leuke personages creëert, geweldige dansmoves bedenkt en fantastische effecten gebruikt. Deel je filmpjes met anderen in de kindveilige sociale omgeving en laat je vrienden zien wat voor geweldige muziekvideo's je hebt gemaakt.

De set bevat 3 minifiguren met muziekaccessoires, 14 willekeurige BeatBits en 3 speciale BeatBits. Download de LEGO® VIDIYO™ app om de minifiguren van een konijn, kat en vliegende eenhoorn, de BeatBits met speciale effecten en het model te scannen en zie hoe het model wordt omgetoverd tot een fantastisch podium waarop de personages kunnen optreden!

Scan de BeatBits in de app om speciale effecten vrij te spelen, zoals die ene waarmee alle personages bij elkaar passende outfits krijgen of die waarmee je de personages K-pop houdingen kunt laten aannemen. Met LEGO® onderdelen die voldoen aan strikte industrienormen, herschik je in een handomdraai het model en pas je de omgeving aan in je eigen video's.

De set is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar die wel een beloning hebben verdiend. Het is ook een geweldig cadeau voor de feestdagen voor kinderen die van muziekspeelgoed, dansen en optreden houden. Het podium in K-pop stijl is ca. 13 cm hoog, 14 cm lang en 30 cm breed.

De LEGO® VIDIYO™ app is compatibel met geselecteerde iOS- en Android-apparaten. Controleer of jouw apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan.

LEGO® VIDIYO™ sets geven jongens en meisjes een nieuwe sociale speelervaring waarin ze echte regisseurs, producenten en muzieksterren worden door hun eigen muziekvideo's te maken en te delen. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet en gedraaid om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge wereldwijde veiligheidsnormen.

Koop nu de LEGO® VIDIYO™ K-Pawp Concert (43113) set en ontdek de wereld van creativiteit en muziek videoproductie!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 22.99 (09-01-2024) € 49.99 (13-07-2022) € 29.71

Ook aanbevolen:

foto van lego set43115

The Boombox

foto van lego set43111

Candy Castle Stage

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.