Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Etensaccessoires 40309

De LEGO Xtra set 40309 Etensaccessoires bevat 30 verschillende voedselelementen, waaronder een kalkoen, croissants, ijsjes, fruit en groenten.
De set is compatibel met alle LEGO sets en biedt eindeloze mogelijkheden om culinaire creaties te bouwen.
Perfect voor picknicks, barbecues en diners.
De set is duurzaam en veilig.
Bestel nu en geniet van smaakvol LEGO bouwen.

Waar is LEGO Etensaccessoires 40309 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Xtra sets

aantal lego stenen icoon
30
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40309
lego insiders punten icoon
30
punten

Op zoek naar een creatieve en smaakvolle uitbreiding van jouw LEGO avonturen? Dan is de LEGO xtra set 40309 Etensaccessoires iets voor jou! Met deze set bevat maar liefst 30 verschillende voedselelementen, waaronder een kalkoen, croissants, ijsjes, fruit, groenten en verschillende zoete lekkernijen, plus een handige krat en bankbiljetten.

Laat je fantasie de vrije loop en combineer deze LEGO xtra accessoires met alle LEGO sets die jouw hart begeert. Want wie zei dat spelen alleen leuk is met auto’s en gebouwen? De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw culinaire creaties zijn altijd om van te watertanden.

Of je nu een picknick in het park wilt maken, een barbecue op het strand wilt organiseren, of een fancy diner in een kasteel wilt serveren, de LEGO xtra set 40309 Etensaccessoires zorgen voor een smakelijke touch aan jouw bouwwerken. De kalkoen en kippenbouten zijn perfect voor een gezellige kerstavond met het hele gezin, terwijl de ijsjes en croissants ideaal zijn voor een zonnige brunch op de veranda.

Onze LEGO xtra pakketten zijn compatibel met alle LEGO sets, dus jouw culinaire creaties zijn oneindig. Nog nooit eerder had je zo veel plezier met groenten en fruit! Combineer de broccoli en wortels bijvoorbeeld met onze LEGO Friends sets, en geef jouw lievelingspoppen een gezond gerecht om van te smullen. Of maak van jouw LEGO City een bloeiende markt met fruit- en groentekraampjes, voor de echte lekkerbekken onder ons.

Met de handige krat en bankbiljetten kun je jouw eigen mini-supermarkt bouwen, waarin de klanten de heerlijke lekkernijen van de dag kunnen kopen en betalen. Het is echt alsof je in een miniatuur versie van de supermarkt bent beland!

De LEGO xtra set 40309 Etensaccessoires is perfect voor alle leeftijden, van jong tot oud. Laat jouw kinderen de mooiste taarten en ijscreaties bouwen, en verras ze met nieuwe inspiratie voor de volgende verjaardagstaart. Of roep jouw vrienden bij elkaar voor een knus avondje LEGO bouwen, en serveer de lekkerste LEGO hapjes en drankjes.

Onze LEGO xtra set 40309 Etensaccessoires is niet alleen een leuke en smakelijke uitbreiding van jouw LEGO collectie, maar ook nog eens duurzaam en veilig. Alle LEGO blokjes zijn gemaakt van hoogwaardige en gerecyclede materialen, zodat je met een gerust hart kunt spelen. Daarnaast zijn alle LEGO sets onderworpen aan strenge kwaliteitstesten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over splinters of losse onderdelen.

Kies voor de LEGO xtra set 40309 Etensaccessoires, en ontdek een wereld van smaakvol LEGO bouwen. Bestel nu en ontvang jouw LEGO accessoires binnen enkele dagen in huis. Vanaf nu smaakt LEGO altijd naar meer!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:25

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40312

Straatlantaarns

foto van lego set40375

Sportaccessoires

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.