Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Fietsen 40313

Het LEGO xtra pakket 40313 Fietsen bevat alles wat je nodig hebt voor een avontuurlijke rit. Kies uit 2 fietsen en een skateboard voor ultiem speelplezier. Bescherm jezelf met fietshelmen en geniet van extra accessoires zoals een brief en een paraplu. Laat je fantasie de vrije loop en combineer deze set met andere LEGO bouwwerken voor eindeloos speelplezier. Bestel nu en ga op avontuur!

Waar is LEGO Fietsen 40313 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Xtra sets

aantal lego stenen icoon
21
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40313
lego insiders punten icoon
30
punten

Zet je fietshelm op en maak je klaar voor een avontuurlijke rit met het LEGO® xtra pakket 40313 Fietsen! Deze gave set bevat alles wat je nodig hebt om een fantastische fiets- en skate-ervaring te beleven.

Laat je verbeelding de vrije loop en creëer de meest geweldige avonturen met de 2 verschillende fietsen, compleet met fietslampen en standaarden. Kies je favoriete kleur en stijl en ga op pad wanneer je maar wilt! Of je nu een snelle race wilt houden met vrienden of gewoon een ontspannen ritje wilt maken, deze LEGO xtra fietsen zijn altijd de perfecte keuze.

Maar dat is nog niet alles, dit pakket bevat ook een skateboard voor de echte stoere skater vibes! Oefen je trucs en laat zien wat je allemaal kunt op je skateboard. Of je nu wilt grinden op de halfpipe of coole stunts wilt doen op straat, dit skateboard brengt je skateskills naar een hoger niveau.

Veiligheid staat voorop, daarom hebben we ook gedacht aan 2 fietshelmen. Bescherm je hoofd en rij veilig door de straten. Kies je favoriete kleur en ontwerp en stap met een gerust hart op je fiets. En voor de ultieme coole look is er ook nog een baseballpet inbegrepen. Stijl je outfit en ga op pad met een trendy en sportieve uitstraling.

Maar wat is een avontuur zonder een beetje verrassing? In dit pakket vind je ook een brief, een pizzadoos, een paraplu en een rugzak. Ontdek geheime boodschappen, organiseer een picknick in het park of bescherm jezelf tegen de regen. Met deze extra accessoires maak je van elke avontuurlijke rit een spannende belevenis.

En als je even wilt uitrusten of je fiets veilig wilt parkeren, hebben we ook gedacht aan 2 fietsenrekken. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je fiets omvalt of beschadigd raakt. Geniet van een welverdiende pauze en laat je fiets veilig staan terwijl je nieuwe avonturen beleeft.

En het beste van alles is dat deze LEGO xtra accessoires compatibel zijn met alle LEGO sets die je maar wilt! Combineer ze met je favoriete LEGO bouwwerken en maak je eigen unieke creaties. Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige LEGO xtra set.

Dus waar wacht je nog op? Zet je fietshelm op, spring op je fiets en ga op avontuur met het LEGO xtra pakket 40313 Fietsen! Geweldige avonturen wachten op je, dus laat je inspireren en bouw je eigen wereld vol plezier en avontuur. Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40368

LEGO® xtra kerstaccessoires

foto van lego set40465

xtra Eten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.