Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Botanische accessoires 40376

Ontdek de LEGO xtra Botanische accessoireset (40376) boordevol bouwbare bomen, bloemen en planten die je kunt aanpassen aan elk seizoen. Maak je tuin compleet met hekken en andere accessoires. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, deze set stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht. Bestel vandaag nog en begin snel met bouwen!

Waar is LEGO Botanische accessoires 40376 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Xtra sets

aantal lego stenen icoon
32
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40376
lego insiders punten icoon
30
punten

Duik in de wereld van tuinieren met de fantastische LEGO xtra Botanische accessoireset (40376). Deze schattige speelset zit boordevol LEGO elementen en bouwbare items, zoals bomen, bloemen en planten die je kunt aanpassen aan elk seizoen - van de kleurrijke lente tot de warme zomer, de betoverende herfst en de knusse winter. Maar dat is nog niet alles! De set bevat ook twee hekken en andere leuke accessoires om je tuin helemaal compleet te maken.

Met de LEGO xtra Botanische accessoireset kunnen kinderen hun eigen tuin in elkaar zetten en de mooiste avonturen beleven. Laat je fantasie de vrije loop en creëer jouw perfecte groene paradijs! Combineer deze set met andere LEGO sets om eindeloos te kunnen spelen en bouwen. Nodig je vriendjes uit en beleef samen de meest geweldige avonturen in jullie zelfgemaakte tuin.

De LEGO xtra Botanische accessoireset is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar en bestaat uit 32 delen. Deze set is dan ook het perfecte cadeau voor jonge bouwers die houden van tuinieren en de natuur. Met de eenvoudig te volgen instructies kunnen kinderen de set gemakkelijk en vol vertrouwen in elkaar zetten, waardoor ze direct kunnen beginnen met spelen.

Stel je voor: je hebt jouw eigen LEGO xtra Botanische accessoireset in handen en je bent klaar om je eigen unieke tuin te creëren. Met de aanpasbare bomen, bloemen en planten kun je de natuur naar jouw hand zetten en jouw tuin een persoonlijk tintje geven. Voeg de bijgeleverde hekken toe om jouw tuin af te bakenen en compleet te maken. En als je zin hebt in wat extra uitdaging, kun je gebruik maken van de andere LEGO sets die je al hebt om jouw tuin nog groter en mooier te maken.

Naast het feit dat de LEGO xtra Botanische accessoireset ontzettend leuk is om mee te spelen, heeft deze set ook educatieve waarde. Kinderen leren over de verschillende seizoenen en kunnen ontdekken hoe de natuur verandert gedurende het jaar. Daarnaast stimuleert het bouwen met LEGO de fijne motoriek en bevordert het de creativiteit en de verbeeldingskracht van kinderen.

De LEGO xtra Botanische accessoireset is verkrijgbaar in verschillende winkels en online. Bestel jouw set vandaag nog en maak je klaar voor een geweldig groen avontuur! Omdat we weten dat je niet kan wachten om te beginnen, hebben we gezorgd voor een snelle levering. Binnen no-time kun jij aan de slag met het bouwen van jouw eigen tuin.

Laat je inspireren door de natuur en ontdek de magie van tuinieren met de LEGO xtra Botanische accessoireset. Laat je creativiteit de vrije loop en maak jouw ideale tuin waarin alles mogelijk is. Verander de bomen en planten met de seizoenen mee, laat bloemen bloeien in allerlei kleuren en creëer een prachtige omgeving waarin jij en je vriendjes eindeloos kunnen spelen en genieten. Kom naar buiten en beleef samen de meest fantastische avonturen in jouw LEGO tuin!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40368

LEGO® xtra kerstaccessoires

foto van lego set40465

xtra Eten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.