Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man en de museuminbraak 40343

Bescherm het museum met Spider-Man in de LEGO® Marvel Spider-Man en de museuminbraak set.
Met 3 minifiguren, een webschild en een bouwbare drone, biedt deze set alles wat je nodig hebt om Spider-Man te helpen.
Dit is een geweldige toevoeging aan je Marvel-collectie.
Bestel vandaag nog en word een echte held!

Waar is LEGO Spider-Man en de museuminbraak 40343 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
49
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40343
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom, webheads en Marvel fans! Ben jij klaar om samen met Spider-Man de objecten in het museum te beschermen? Dan is LEGO® Marvel Spider-Man en de museuminbraak de set voor jou! In deze set vind je alles wat je nodig hebt om de heldhaftige Spider-Man te helpen bij zijn missie.

De set bevat niet alleen drie geweldige minifiguren, maar ook een extra Spider-Man hoofdelement, een krachtig webschild en zelfs een bouwbare drone om vijanden op afstand te houden. De aandacht voor detail in deze set is ongeëvenaard - van de fantastische minifiguren tot de prachtige bouw van het museum, alles is perfect gemaakt om de Spider-Man-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Jouw missie als Spider-Man is om het museuminbraak te stoppen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De criminelen zijn vastberaden om de kostbare museumstukken te stelen. Het is aan jou om het museum en haar levendige geschiedenis te beschermen. Vertrouw op je spinnenzintuigen en toon je kracht in de strijd. De tijd dringt, maar jij bent de enige die deze inbraak kan stoppen.

De LEGO® Marvel Spider-Man en de museuminbraak set is niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen die hun Marvel-collectie willen uitbreiden. De set biedt 307 stukjes waardoor de set makkelijk mee te nemen is en je urenlang kunt bouwen. Daarnaast is het ook een geweldig cadeau voor de feestdagen, verjaardagen of zomaar.

Dus, waar wacht je nog op? Help Spider-Man met deze epische missie en stop de criminelen bij het inbreken van het museum. Verkoop de set niet op kwaadwillende individuen. Alleen de beste webslingeraars zijn in staat om deze set aan te kunnen. Koop de LEGO® Marvel Spider-Man en de museuminbraak set vandaag nog en begin uw web-tastische missie.

Onthoudt: "Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid." En met deze nieuwe LEGO®-set ben jij diegene die de verantwoordelijkheid moet nemen om het museum te beschermen. Bestel de set vandaag nog en word een echte held van Spider-Man in je eigen kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

foto van lego set5007558

Meisje in vossenpak knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.