Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kermis MF accessoireset 40373

Maak je eigen kermis met LEGO set 40373! Bouw een schiettent met een noppenschieter en win teddyberen.
Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook volwassenen zullen ervan genieten.
Stimuleer creatief spel met accessoires zoals een megafoon en ijsjes.
Versterk de band met je kinderen door samen te bouwen.
Perfect cadeau voor elke gelegenheid.
Bestel vandaag nog en haal de magie van de kermis in huis!

Waar is LEGO Kermis MF accessoireset 40373 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 12.9919-09-2024

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
01-03-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
40373
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom bij de LEGO® Iconische kermis minifigurenaccessoireset (40373)! Dit kleurrijke en speelse speelgoed bevat een miniatuur schiettent die je helemaal zelf kunt bouwen, compleet met een noppenschieter - schiet het goudkleurige blik om en win één van de schattige teddyberen! Deze speelset is de perfecte manier om de kermis bij jou in huis te halen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Maar niet alleen kinderen zullen deze set geweldig vinden. Ook volwassenen zullen genieten van deze leuke accessoireset, compleet met minifiguren van een schattig meisje, haar vader en twee kermismedewerkers. De accessoires zijn speciaal ontworpen om creatief spel te stimuleren. Gebruik de megafoon om de menigte aan te moedigen en de ijsjesaccessoire-elementen om een koele traktatie te serveren op een warme zomerdag.

De minifiguren zijn gedetailleerd en leuk om te bouwen. Het meisje heeft in januari 2020 nieuw te verschijnen gezicht en kledingdecoratie van een eenhoorn. De set bevat ook genoeg onderdelen om de schiettent tot in de puntjes af te werken. Je zult versteld staan van de mooie details en de gevarieerde onderdelen!

De LEGO® Iconische kermis minifigurenaccessoireset (40373) is de perfecte manier om samen met je kinderen te bouwen. Het is een geweldig middel om de band tussen ouder en kind te versterken, en de set biedt veel speelmogelijkheden nadat deze gebouwd is.

Voeg deze leuke accessoireset toe aan je LEGO verzameling en creëer nog meer speelplezier. De set is ideaal als verjaardags-, sinterklaas- of kerstcadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder. De set wordt geleverd met makkelijk te volgen instructies, zodat zelfs kinderen die voor het eerst gaan bouwen vol vertrouwen aan de slag kunnen gaan.

In deze set zit meer dan genoeg plezier voor de hele familie. Met de schattige teddyberen, de kleurrijke minifiguren en het uitdagende schietspel is het onmogelijk om je te vervelen. Bestel de LEGO® Iconische kermis minifigurenaccessoireset (40373) vandaag nog en beleef de magie van de kermis bij jou thuis!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.99 (13-07-2022) € 12.99 (13-07-2022) € 12.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71038

LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney

foto van lego set5006590

Opberghoofd – klein, pompoen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.