Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gouden Zane MF accessoireset 40374

Maak kennis met de LEGO-set 40374: de LEGO Gouden Zane-minifiguur accessoireset.
Deze set bevat vier minifiguren en een uniek rupsvoertuig, geïnspireerd op seizoen 3 van de NINJAGO-tv-serie.
Kinderen vanaf zes jaar kunnen eindeloos spelen en spannende verhalen bedenken met deze set.
Voeg deze accessoireset toe aan je verzameling en beleef een nieuw avontuur in de wereld van NINJAGO.
Perfect cadeau voor bouwers en spelers van alle leeftijden.
Koop nu en geniet van urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Gouden Zane MF accessoireset 40374 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
73
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40374
lego insiders punten icoon
97
punten

Welkom in de spannende wereld van NINJAGO® met de LEGO® Gouden Zane-minifiguur accessoireset (40374)! Deze set is de perfecte aanvulling op je NINJAGO®-collectie en is geïnspireerd op seizoen 3 van de tv-serie. Met deze set kun je Gouden Zane en zijn vrienden helpen in de virtuele wereld Digiverse om de Nindroids te verslaan en het gevaarlijke rupsvoertuig te stoppen. Durf jij het avontuur aan te gaan?

De set bevat vier minifiguren, waaronder de exclusieve Gouden Zane, een coole Nindroid met rugzak en twee angstaanjagende Overlord-krijgers met zwaarden. Daarnaast zit er een uniek rupsvoertuig in de set dat je zelf in elkaar kunt zetten. Met deze minifiguren en het voertuig kun je eindeloos spelen en spannende verhalen bedenken.

Jonge bouwers met een rijke fantasie zullen veel plezier beleven aan het bouwen van en spelen met deze actievolle LEGO® Gouden Zane-minifiguur accessoireset. De set is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en kan samen met ander NINJAGO® speelgoed worden gebruikt. Er zijn geen batterijen nodig en er worden eenvoudige instructies meegeleverd waarmee kinderen alles zelf in elkaar kunnen zetten.

Met deze set kun je je eigen avonturen beleven en spannende gevechten uit seizoen 3 van de tv-serie naspelen. Ga de strijd aan met de Nindroids en help Gouden Zane en zijn vrienden om de wereld van NINJAGO® te redden. Met deze accessoireset kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten en gegarandeerd urenlang speelplezier beleven.

Voeg de LEGO® Gouden Zane-minifiguur accessoireset (40374) toe aan je verzameling en begin aan een nieuw avontuur in de wereld van NINJAGO®. De set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag willen ontspannen en de wereld van NINJAGO® willen verkennen. Dit is een perfect cadeau voor iedereen die van bouwen en spelen houdt. Koop nu en beleef eindeloos speelplezier met deze geweldige LEGO®-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:56

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71033

De Muppets

foto van lego set5006147

Opberghoofd – groot, meisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.