Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Supergrote LEGO® minifiguur 40649

Maak kennis met LEGO minifiguur set 40649, een bouwbare en verstelbare minifiguur van ongeveer 27 cm hoog. Deze set is zowel leuk om mee te spelen als een prachtige toevoeging aan je interieur. Stimuleer je creativiteit, motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO!

Waar is LEGO Supergrote LEGO® minifiguur 40649 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
654
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2026
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40649
lego insiders punten icoon
375
punten

Betover jezelf met de magische wereld van LEGO®! Maak kennis met de geweldige LEGO minifiguur set 40649, speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen van 10 jaar en ouder. Deze bouwbare, supergrote LEGO minifiguur brengt de LEGO Campus in Billund tot leven en zal elke LEGO fan versteld doen staan.

Met zijn verstelbare hoofd, armen, benen en handen kan deze minifiguur elke houding aannemen die je maar kunt bedenken. Hij is geboren om te bewegen! Bovendien heeft hij een pet die je kunt openen, waarin een standaard minifiguur verstopt zit. Dat betekent dat je het ultieme rollenspelplezier kunt beleven met deze unieke bouwfiguur.

Deze grote LEGO bouwfiguur is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens een prachtige toevoeging aan je huis of kantoor. Met een hoogte van ongeveer 27 cm is hij een ware blikvanger, waar je ook bent. Maak indruk op je vrienden, familie en collega's met deze unieke en originele LEGO set.

Dit is het perfecte cadeau voor elke LEGO liefhebber. Of je nu een fan bent van LEGO bouwsets of minifiguren, deze set zal je hart veroveren. Met zijn eindeloze mogelijkheden en de vrijheid om te bouwen en te spelen, zul je nooit genoeg krijgen van deze LEGO minifiguur.

Laat je fantasie de vrije loop en bouw je eigen avonturen. Word een held, een schurk, een ridder of een buitenaards wezen. De keuze is helemaal aan jou! Deze set stimuleert niet alleen je creativiteit, maar ook je motorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Wie zei er dat spelen niet leerzaam kon zijn?

Join the LEGO craze en laat deze unieke minifiguur je wereld veroveren. Maak je eigen LEGO stad, verzin je eigen verhalen en deel je meesterwerken met andere LEGO fans over de hele wereld. Word lid van de LEGO community en ontdek een nieuwe wereld vol plezier en fantasie.

Aarzel niet langer en voeg deze fantastische LEGO set toe aan je collectie. Bestel hem nu en laat je betoveren door de magie van LEGO. Deze minifiguur zal je hart veroveren en je ongetwijfeld veel speelplezier bezorgen. Haal hem in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwsets en minifiguren.

Klaar om je wereld te verrijken? Bestel nu de LEGO minifiguur set 40649 en geef jezelf of iemand anders het perfecte cadeau. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen avonturen. De mogelijkheden zijn eindeloos met LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:22

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006591

Opberghoofd – klein, skelet

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.