Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Unikitty™! verzamelobjectserie 1 41775

Maak kennis met de exclusieve en limited edition 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1. Deze verzameling bouwbare figuren bevat 12 leuke en kleurrijke personages uit de tv-serie. Voeg ze toe aan je LEGO® Unikitty™! bouwsets voor nog meer speelmogelijkheden. Je kunt de figuren ook ruilen met vrienden. Bestel nu en voorkom teleurstelling, want de voorraad is beperkt!

Waar is LEGO Unikitty™! verzamelobjectserie 1 41775 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
15
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41775
lego insiders punten icoon
30
punten

Ben je een fan van de Unikitty™! tv-serie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Maak kennis met de 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1. Deze serie bestaat uit een heleboel leuke en kleurrijke bouwbare figuren die exclusief en limited edition zijn. Elke verzegelde mysteriezak bevat een Unikitty™ of Prince Puppycorn™ figuur, samen met een informatieboekje en een displayvoetje in de vorm van een wolk. Hiermee voeg je een heleboel nieuwe speelmogelijkheden toe aan je LEGO® Unikitty™! bouwsets. En dat is nog niet alles, er zijn maar liefst 12 figuren om te verzamelen!

Wat maakt deze Unikitty™! verzamelobjectserie zo speciaal? Ten eerste zijn deze figuren exclusief en limited edition, wat betekent dat je ze nergens anders kunt vinden. Dit maakt ze extra waardevol voor verzamelaars en fans van de tv-serie. Met deze figuren kun je je favoriete scènes uit de tv-serie naspelen of je eigen vrolijke en kleurrijke verhalen bedenken. Het is een geweldige manier om je fantasie de vrije loop te laten en je creativiteit te uiten.

Wat ook leuk is aan deze serie, is dat je de figuren kunt combineren met de LEGO® Unikitty™! bouwsets. Zo kun je je speelervaring nog verder uitbreiden en nieuwe avonturen beleven. Stel je voor dat je je eigen Unikingdom kunt bouwen en ontdekken! Met de Unikitty™! figuren kun je je fantasiewereld tot leven brengen en eindeloos speelplezier beleven.

Heb je vrienden die ook fan zijn van Unikitty™? Dan kun je de figuren met elkaar ruilen, zodat je je collectie compleet kunt maken. Het is altijd leuk om nieuwe figuren te verzamelen en te ontdekken wie je allemaal hebt. Maar let op, in elk mysteriezakje vind je één van de 12 bouwbare figuren uit de collectie. Het is helaas niet mogelijk om specifieke figuren te kiezen bij je bestelling. Als je meer dan één zakje koopt, kan het voorkomen dat de zakjes dezelfde figuren bevatten. Maar dat maakt het ruilen met je vrienden des te spannender!

Ben je enthousiast geworden over de 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1? Wacht dan niet langer en voeg deze unieke en limited edition bouwbare figuren toe aan je LEGO® collectie. De figuren zijn niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die fan zijn van de Unikitty™! tv-serie. Het is een geweldige manier om je liefde voor deze vrolijke en kleurrijke wereld te laten zien. Verzamel ze allemaal en maak je LEGO® Unikitty™! bouwsets compleet. Begin vandaag nog met bouwen en beleef eindeloos speelplezier met de 41775 Unikitty™! verzamelobjectserie 1!

Let op: dit is een populaire serie en de voorraad is beperkt. Wees er snel bij om teleurstelling te voorkomen. Bestel nu en ontvang je mysteriezakjes zo snel mogelijk bij je thuis. Veel plezier met verzamelen en bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71039

LEGO® Minifiguren Marvel Serie 2

foto van lego set5007886

Large Skeleton Ceramic Mug – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.