Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gingerbread Man 5005156

Voeg pit toe aan je LEGO® speelervaring met de schattige Peperkoek Man minifiguur uit de herfstcollectie van 2016. Verpakt in een herbruikbare opbergdoos in de vorm van een peperkoekhuis, is dit de perfecte toevoeging aan je LEGO® collectie. Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen, ideaal als cadeau voor andere LEGO® liefhebbers.

Waar is LEGO Gingerbread Man 5005156 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005156
lego insiders punten icoon
39
punten

Ben je klaar voor wat extra pit in jouw LEGO® speelervaring? Dat kan met de geweldige minifiguur van de Peperkoek Man uit de herfstcollectie van 2016! Deze unieke minifiguur wordt geleverd in een herbruikbare opbergdoos in de vorm van een peperkoekhuis. Het is de perfecte toevoeging aan jouw LEGO® collectie en zorgt voor urenlang speelplezier.

Deze schattige minifiguur is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op LEGO® en op zoek zijn naar iets unieks om aan hun set toe te voegen. De Peperkoek Man is een ware eyecatcher en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet. Zet hem neer op je bureau, in de woonkamer of voeg hem toe aan je LEGO® speelset voor een extra vleugje plezier.

Dankzij de herbruikbare opbergdoos in de vorm van een peperkoekhuis, kun je de minifiguur veilig opbergen en overal mee naartoe nemen. Of je nu thuis speelt, op reis bent of bij vrienden op bezoek gaat, de Peperkoek Man is altijd klaar voor avontuur. Daarnaast is hij ook een geweldig cadeau-idee voor andere LEGO® liefhebbers in je leven.

Deze unieke LEGO® set met nummer 5005156 is een limited edition uit de herfstcollectie van 2016 en een echte must-have voor verzamelaars. Mis deze unieke kans niet om de Peperkoek Man aan jouw collectie toe te voegen en laat je creativiteit de vrije loop met deze schattige minifiguur. Haal hem vandaag nog in huis en beleef urenlang speelplezier met LEGO®!

Laatste update: 2024-04-01 11:57:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.