Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Pompoenopberghoofd – Groot 5005886

Het LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd is een geweldig opbergmodel gemaakt van duurzaam plastic. Verkrijgbaar in klein en groot formaat, met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Het opberghoofd is draagbaar en stapelbaar, perfect voor het opbergen van LEGO-stenen en andere kleine spulletjes. Deze eyecatcher zorgt voor een georganiseerde en opgeruimde kinderkamer. Bestel nu en geniet van een praktische en leuke opbergoplossing!

Waar is LEGO LEGO® Pompoenopberghoofd – Groot 5005886 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005886
lego insiders punten icoon
187
punten

Laat je LEGO® stenen en andere kleine spulletjes veilig en netjes opgeruimd met het iconische LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd! Dit geweldige opbergmodel in de vorm van een pompoenhoofd van een LEGO-minifiguur is gemaakt van duurzaam plastic en is perfect voor elke kinderkamer. Of je nu jong of oud bent, dit opbergmodel is een echte eyecatcher!

Het opbergmodel is verkrijgbaar in twee formaten, namelijk klein en groot, en heeft verschillende gezichtsuitdrukkingen. Dus je kunt zelf kiezen welk leuk pompoenhoofd je wilt hebben! Het opbergmodel is ook draagbaar en stapelbaar, dus je kunt er meerdere bij elkaar zetten voor nog meer opbergruimte.

Het grote opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen en ziet eruit als een pompoenhoofd van een LEGO-minifiguur. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar is ook praktisch en stevig. Je kunt er al je LEGO-stenen en andere kleine spulletjes in opbergen, zodat je kamer altijd netjes blijft.

Naast het pompoenopberghoofd zijn er ook opberghoofden verkrijgbaar in de vorm van een jongens- of meisjeshoofd van een LEGO-minifiguur. Dus als je liever een ander ontwerp wilt, dan kun je ook daarvoor kiezen. Mix en match verschillende opberghoofden voor een unieke en persoonlijke opbergoplossing!

Het opberghoofd heeft een hoogte van ongeveer 27 cm en een diameter van 24 cm. Dit betekent dat er genoeg ruimte is voor al je LEGO-stenen en andere kleine spulletjes. En omdat het hoofd stapelbaar is, kun je er meerdere bij elkaar zetten. Zo kun je al je spullen georganiseerd houden en bespaar je ook nog eens ruimte.

Dus waar wacht je nog op? Haal nu het LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd in huis en houd al je LEGO-stenen en andere kleine spulletjes netjes opgeruimd. Dit opbergmodel is niet alleen praktisch, maar ook nog eens super leuk! Met zijn iconische pompoenvorm en verschillende gezichtsuitdrukkingen is dit opbergmodel een echte aanwinst voor elke kinderkamer.

Bestel nu het LEGO 5005886 Pompoenopberghoofd en geniet van een georganiseerde en opgeruimde kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006154

Displaydoos voor 16 minifiguren – rood

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.