Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, jongen 5006144

Dit felgele LEGO opberghoofd is een praktische en vrolijke opbergoplossing voor LEGO stenen en accessoires. Gemaakt van duurzaam kunststof, met een afneembaar deksel en verkrijgbaar in verschillende gezichtsuitdrukkingen. Met genoeg ruimte voor kleine spulletjes en een speels design is dit opberghoofd een must-have voor elke LEGO liefhebber. Bestel nu en geef je LEGO collectie een speelse twist!

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, jongen 5006144 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006144
lego insiders punten icoon
112
punten

Op zoek naar een leuke en praktische manier om je LEGO stenen en accessoires netjes op te bergen? Dan is dit felgele LEGO opberghoofd echt iets voor jou! Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een grappig gezicht met een afneembaar deksel. Niet alleen is het een handige opbergoplossing, maar het geeft ook nog eens een vrolijk tintje aan elke plank, bureau of tafel. Wie wil dat nou niet?

Met dit LEGO opberghoofd haal je een leuke bewaardoos in huis. Het is een grote versie van een LEGO minifiguurhoofd en heeft een afneembaar deksel, zodat je gemakkelijk bij je LEGO stenen en accessoires kunt. Daarnaast is er voor elke fan een gezicht beschikbaar. Het opberghoofd is namelijk verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Kies dus het gezicht dat het beste bij jou past en voeg een persoonlijk tintje toe aan je opbergoplossing.

Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm biedt dit opberghoofd genoeg ruimte voor al je kleine spulletjes. Of je nu je LEGO stenen, accessoires of andere kleine items wilt opbergen, deze compacte bewaardoos zorgt ervoor dat alles netjes georganiseerd blijft. Geen rondslingerende LEGO meer op je bureau of in je kamer, maar alles keurig geordend in deze handige opbergoplossing.

Naast zijn praktische functie is dit LEGO opberghoofd ook nog eens een echte eyecatcher. Door zijn felgele kleur en grappige gezicht geeft hij een vrolijk tintje aan elke ruimte. Zet hem op een plank in je kamer, op je bureau of op een tafel en geniet van zijn aanwezigheid. Bovendien combineert dit opberghoofd uitstekend met andere LEGO meubels, die apart verkrijgbaar zijn. Zo kun je een opvallend LEGO thema creëren in elke kamer. Ben je een echte LEGO liefhebber? Dan mag dit opberghoofd absoluut niet ontbreken in jouw collectie.

Maar dit LEGO opberghoofd is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Ben je een fanatieke LEGO bouwer of wil je gewoon je LEGO stenen netjes opgeruimd hebben? Dan is dit opberghoofd de perfecte oplossing. Het is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol en decoratief. Je kunt het opberghoofd prima op je bureau zetten, zodat je altijd je LEGO stenen bij de hand hebt. Ook als je geen LEGO bouwer bent, is dit opberghoofd een leuke toevoeging aan je interieur. Het geeft een speelse touch aan elke ruimte en zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een LEGO liefhebber? Dan is dit LEGO opberghoofd een schot in de roos. Het is niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook nog eens een uniek en origineel cadeau. Of het nu voor een verjaardag, Sinterklaas of gewoon zomaar is, met dit opberghoofd maak je iemand zeker blij. Geef het cadeau met een paar LEGO steentjes erin, zodat de ontvanger gelijk aan de slag kan met bouwen.

Kortom, dit felgele LEGO opberghoofd is een praktische en speelse opbergoplossing voor jongeren en volwassenen. Het is gemaakt van duurzaam kunststof, heeft een grappig gezicht en is voorzien van een afneembaar deksel. Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm biedt het genoeg ruimte voor al je kleine spulletjes. Daarnaast geeft het een vrolijk tintje aan elke plank, bureau of tafel en combineert het uitstekend met andere LEGO meubels. Kortom, een must-have voor elke LEGO liefhebber. Bestel nu en geef je LEGO collectie een speelse twist!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71032

Serie 22

foto van lego set71025

Serie 19

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.