Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, meisje 5006145

Het felgele LEGO opberghoofd is een praktisch en speels accessoire voor het opbergen van al je LEGO stenen en accessoires. Het heeft een afneembaar deksel en combineert goed met andere LEGO meubels. Het biedt voldoende opbergruimte en creëert een opvallend thema in elke kamer. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, meisje 5006145 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006145
lego insiders punten icoon
112
punten

Laat je LEGO-avontuur beginnen met dit fantastische felgele LEGO opberghoofd! Dit grote, grappige en praktische opbergdoosje is perfect voor het netjes bewaren van al je LEGO stenen, accessoires en nog veel meer. Gemaakt van duurzaam kunststof, heeft dit opberghoofd een afneembaar deksel en een vrolijk gezicht. Het geeft elke plank, bureau of tafel een levendige en speelse touch en is een geweldige aanvulling op je LEGO-collectie.

Met zijn opvallende kleur en unieke design combineert dit opberghoofd perfect met andere LEGO meubels (apart verkrijgbaar) en creëert zo een opvallend thema in elke kamer. Of je nu een tiener, jongvolwassene of volwassene bent, dit opberghoofd is een must-have voor elke LEGO-liefhebber.

Dit leuke opberghoofd is beschikbaar in verschillende maten en met diverse gezichtsuitdrukkingen, dus er is er altijd wel eentje die bij jouw persoonlijkheid past. Stapel ze op elkaar voor een kleurrijke en speelse uitstraling. Het opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen en biedt voldoende ruimte om al je kleine LEGO-spulletjes netjes op te bergen.

Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm, is deze compacte bewaardoos ideaal voor het opbergen van al je LEGO-creaties en -accessoires. Je kunt er gemakkelijk bij en het afneembare deksel zorgt ervoor dat alles veilig blijft. Geen rommelige kamer meer, maar een georganiseerde en creatieve speel- en opbergplek.

Laat je fantasie de vrije loop met dit LEGO opberghoofd en creëer je eigen LEGO-wereld. Bouw geweldige constructies, organiseer spannende races, speel met je favoriete minifiguren en berg alles daarna netjes op in dit praktische opberghoofd. Het is niet alleen een handige oplossing voor het opbergen van LEGO, maar ook een stijlvol en speels accessoire voor je kamer.

Of je nu een casual LEGO-fan bent of een serieuze verzamelaar, dit opberghoofd is een must-have voor iedereen die van LEGO houdt. Het is niet alleen functioneel, maar ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden. Verras je vrienden, familieleden of jezelf met dit unieke en speelse LEGO-opberghoofd en breng je LEGO-avonturen naar een hoger niveau.

Kortom, dit felgele LEGO opberghoofd is een praktisch, persoonlijk en speels accessoire dat je LEGO-collectie compleet maakt. Samen met andere LEGO meubels creëert het een opvallend thema in elke kamer. Met zijn duurzame kunststof constructie en afneembaar deksel biedt het voldoende opbergruimte voor al je kleine LEGO-spulletjes. Maak je kamer opgeruimd en georganiseerd met dit fantastische opberghoofd en geniet van eindeloze LEGO-avonturen. Bestel vandaag nog jouw felgele LEGO opberghoofd en maak je klaar voor het bouwen van je dromen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005886

LEGO® Pompoenopberghoofd – Groot

foto van lego set5006211

LEGO® opberghoofd - klein (knipogend)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.