Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147

Dit felgele LEGO opberghoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een grappig gezicht. Het is praktisch, zorgt voor vrolijkheid en persoonlijkheid in elke kamer, en kan gecombineerd worden met andere LEGO meubels. Het hoofd heeft een afneembaar deksel en kan gebruikt worden om LEGO stenen en andere spullen op te bergen. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en gezichtsuitdrukkingen, en kan ook gebruikt worden om andere kleine spullen in op te bergen. Het opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een uitstekende kwaliteit. Bestel nu jouw LEGO opberghoofd voor een speelse en persoonlijke touch aan jouw kamer.

Waar is LEGO Opberghoofd – groot, meisje 5006147 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006147
lego insiders punten icoon
172
punten

Wil jij jouw LEGO stenen, accessoires en andere spullen netjes opbergen? Dan is dit felgele LEGO opberghoofd perfect voor jou! Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een grappig gezicht. Maar dat is nog niet alles, dit opberghoofd is ook voorzien van een handig afneembaar deksel.

Dit LEGO opberghoofd is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor wat vrolijkheid en persoonlijkheid in elke kamer. Zet het op een plank, bureau of tafel en het trekt meteen de aandacht. En het leuke is, je kunt het makkelijk combineren met andere LEGO meubels die apart verkrijgbaar zijn. Zo creëer je een opvallend LEGO thema in jouw kamer.

Deze bewaardoos is niet zomaar een saaie opbergdoos. Het is een LEGO minifiguurhoofd met karakter! Het grappige gezicht zorgt voor wat extra speelsheid en maakt opruimen een stuk leuker. En als je meerdere opberghoofden hebt, kun je ze zelfs op elkaar stapelen. Zo creëer je een toren van LEGO hoofden en kun je eindeloos variëren met verschillende gezichtsuitdrukkingen.

En weet je wat ook geweldig is? Dit opberghoofd is verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Zo kun je er eentje kiezen die het beste bij jou past. Of je nu een blije, boze of verbaasde uitdrukking wilt, er is altijd wel een LEGO opberghoofd dat bij jouw stijl past.

De afmetingen van dit opberghoofd zijn ongeveer 27 cm hoog en 24 cm breed. Dat betekent dat er genoeg ruimte is om al jouw LEGO stenen, accessoires en andere spullen in op te bergen. En doordat het hoofd een afneembaar deksel heeft, kun je makkelijk bij jouw spullen zonder alles overhoop te halen.

Maar dat is nog niet alles! Dit opberghoofd is niet alleen geschikt voor LEGO spullen. Je kunt er ook andere kleine spulletjes in opbergen, zoals pennen, potloden, knutselspullen en nog veel meer. Het is dus niet alleen een handige opbergdoos voor LEGO fans, maar voor iedereen die wel wat extra organisatie kan gebruiken.

Dit LEGO opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen, wat ervoor zorgt dat het stevig en lang meegaat. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw LEGO stenen en andere spullen veilig zijn opgeborgen. En omdat het een LEGO product is, kun je erop rekenen dat de kwaliteit uitstekend is.

Dus waar wacht je nog op? Geef jouw LEGO collectie een speelse en persoonlijke touch met dit felgele opberghoofd. Het is niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk om naar te kijken. Bestel nu jouw LEGO opberghoofd en geef jouw kamer een vrolijk LEGO thema!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71039

LEGO® Minifiguren Marvel Serie 2

foto van lego set5008142

LEGO® Dagkalender 2024: elke dag een minifiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.