Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152

De LEGO set 5006152 is een compacte displaydoos waarin je tot 8 LEGO minifiguren kunt opbergen en tentoonstellen.
De doos is gemaakt van stevig plastic met doorzichtige zijkanten en heeft een uniek ontwerp in de vorm van een grote LEGO-steen.
Ideaal voor zowel jonge LEGO-fans als verzamelaars.
Een must-have voor elke LEGO-fan!

Waar is LEGO Displaydoos 8 – zwart 5006152 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 21.9919-09-2024

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5006152
lego insiders punten icoon
165
punten

De LEGO® Minifigures zijn een van de populairste onderdelen van de LEGO-wereld en met deze compacte displaydoos kunnen fans hun favoriete minifiguren tentoonstellen aan iedereen! Het ontwerp van deze displaydoos is gebaseerd op een grote LEGO-steen en heeft twee lagen en acht vakjes waar je je mooiste minifiguren in kunt opbergen.

Met deze displaydoos heb je eenvoudig en effectief een manier om tot wel 8 LEGO minifiguren te bewaren, beschermen én te bewonderen. Zo houd je ze netjes, schoon en buiten bereik van nieuwsgierige broertjes of zusjes. De binnenkant van de doos is opgedeeld in 8 vakjes en voorzien van grijze bouwplaten met noppen, zodat de minifiguren altijd stevig blijven staan.

De displaydoos is gemaakt van stevig plastic met een zwarte boven- en onderkant en doorzichtige zijkanten, zodat je je minifiguren van alle kanten goed kunt bekijken. De afmetingen van de doos zijn ongeveer 18 cm hoog, 19 cm breed en 4 cm diep.

Deze displaydoos is niet alleen handig, maar ook nog eens ontzettend leuk! Door alle minifiguren bij elkaar te zetten, krijg je een fantastisch overzicht van al je favoriete LEGO karakters. Je kunt bijvoorbeeld een leger van Stormtroopers van Star Wars of een groepje ninja's van Ninjago verzamelen en aan iedereen laten zien.

Zo'n displaydoos is niet alleen geweldig voor jonge LEGO-fans, maar ook voor volwassenen die nog steeds dol zijn op hun minifiguren. Het is een fantastische manier om je collectie te laten zien en te ordenen.

Kortom, deze LEGO displaydoos is een geweldige aanvulling op elke LEGO-collectie. Met zijn unieke ontwerp en opbergmogelijkheden kun je je minifiguren beschermen, bewonderen en pronken met je mooiste creaties. Het is een must-have voor elke LEGO-fan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.99 (13-07-2022) € 21.99 (12-03-2023) € 20.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set71038

LEGO® Minifiguren 100 jaar Disney

foto van lego set5008080

Mini Skeleton Storage Head – White

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.