Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, gek 5006161

Dit kleine, felgele LEGO opberghoofd is ideaal voor het opbergen van LEGO stenen en andere kleine spulletjes. Het heeft een grappig uiterlijk met een uitstekende tong en is gemaakt van duurzaam kunststof. Het opberghoofd kan gecombineerd worden met andere LEGO meubels en is voorzien van een afneembaar deksel. Het is geschikt voor jong en oud en zorgt voor een speelse sfeer in elke kamer.

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, gek 5006161 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006161
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een echte LEGO fan? Dan is dit kleine, felgele LEGO opberghoofd echt iets voor jou! Met dit opberghoofd kun je al je LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes gemakkelijk opbergen. Het opberghoofd is een grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd en heeft een grappige twist: het steekt zijn tong uit! Gemaakt van duurzaam kunststof, is dit opberghoofd niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan elke kamer. Met zijn kleurrijke en ondeugende uiterlijk zorgt het opberghoofd voor een speelse sfeer.

Dit opberghoofd is eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels, waardoor je jouw LEGO collectie op een leuke en creatieve manier kunt tentoonstellen. Gebruik het opberghoofd als decoratie in je kamer of als functioneel opbergmeubel in je kantoor. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het opberghoofd is voorzien van een afneembaar deksel, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je opgeslagen spullen. Geen gedoe meer met losse onderdelen die overal verspreid liggen. Met het opberghoofd houd je alles netjes georganiseerd en binnen handbereik. Ideaal voor alledaagse opberguitdagingen!

Dit opberghoofd is niet alleen praktisch, maar ook erg leuk om naar te kijken. Het felgele kleur en de grappige tong die uitsteekt, maken van dit opberghoofd een ware eyecatcher. Het voegt een speelse en ondeugende tintje toe aan elke kamer. Of je het nu in je slaapkamer, woonkamer of kantoor plaatst, het opberghoofd zal zeker de aandacht trekken.

Het opberghoofd is gemaakt van duurzaam kunststof, zodat het lang meegaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het hoofd snel beschadigd raakt. Het kan tegen een stootje en is bestand tegen dagelijks gebruik. Daarnaast is het opberghoofd gemakkelijk schoon te maken, waardoor het er altijd fris en nieuw uitziet.

Niet alleen LEGO fans zullen dol zijn op dit opberghoofd, maar iedereen die van speelse en kleurrijke accessoires houdt. Het opberghoofd is geschikt voor jong en oud en past bij elke interieurstijl. Of je nu van een moderne, minimalistische stijl houdt of juist van een knusse en gezellige inrichting, het opberghoofd zal zich moeiteloos aanpassen.

Met een hoogte van ongeveer 18 cm en een diameter van ongeveer 16 cm biedt dit opberghoofd voldoende ruimte voor al je kleine spulletjes. Of het nu gaat om sleutels, paperclips, haarspeldjes of kleine LEGO steentjes, je kunt alles gemakkelijk opbergen in het opberghoofd. Geen rondslingerende voorwerpen meer, maar een opgeruimde en georganiseerde omgeving.

Dit opberghoofd is slechts een van de vele opties die LEGO biedt op het gebied van opbergoplossingen. Het opberghoofd is onderdeel van een serie opbergdozen met verschillende gezichtsuitdrukkingen en maten. Stapel ze op elkaar en creëer jouw eigen opbergmeubel. Zo kun je niet alleen al je spullen netjes opbergen, maar ook een unieke LEGO display creëren.

Kortom, dit kleine, felgele LEGO opberghoofd is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk en speels. Het biedt een ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een manier om zijn stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spulletjes op te bergen. Met zijn grappige uiterlijk en duurzame materiaal is dit opberghoofd een must-have voor elke LEGO fan. Bestel hem nu en breng wat ondeugendheid en kleur in jouw kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71024

Disney serie 2

foto van lego set66733

LEGO® Minifigures Series 24 6 Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.