Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, knipogend 5006186

Berg je LEGO stenen en accessoires op in dit felgele LEGO opberghoofd. Met een afneembaar deksel blijven je spullen veilig en georganiseerd. Dit opberghoofd is gemaakt van duurzaam materiaal en voegt persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Combineer het met andere LEGO meubels voor een opvallend thema. Een must-have voor LEGO verzamelaars.

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, knipogend 5006186 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006186
lego insiders punten icoon
112
punten

Opberg je LEGO stenen, accessoires en al het andere speelgoed netjes in dit felgele LEGO opberghoofd! Deze grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en knipoogt naar je. Met een afneembaar deksel is dit praktische opberghoofd niet alleen functioneel, maar voegt ook persoonlijkheid toe aan elke plank, bureau of tafel. Bovendien combineert het perfect met andere LEGO meubels, waardoor het een opvallend thema vormt in elke kamer.

Ben je op zoek naar een leuke bewaardoos? Dan is dit grote LEGO opberghoofd met een ondeugend knipoogend gezicht perfect voor jou! Het afneembare deksel zorgt ervoor dat je spullen veilig en georganiseerd blijven. Of je nu LEGO stenen, accessoires of andere kleine spulletjes wilt opbergen, deze bewaardoos biedt genoeg opbergruimte. Met een hoogte van ongeveer 18 centimeter en een diameter van ongeveer 16 centimeter, is het de ideale oplossing om al je kleine spulletjes netjes op te ruimen.

Het felgele LEGO opberghoofd is niet alleen praktisch, maar ook boordevol persoonlijkheid. Met zijn ondeugende knipoogende gezicht zal dit opberghoofd je altijd laten glimlachen. Of je nu een jongere LEGO fan bent of een volwassene die van LEGO houdt, dit opberghoofd is een geweldige aanvulling op je LEGO collectie.

Gemaakt van duurzaam polypropyleen, is dit opberghoofd ontworpen om lang mee te gaan. Het sterke materiaal beschermt je LEGO stenen en accessoires tegen stof, vuil en beschadigingen. Daarnaast is het opberghoofd gemakkelijk schoon te maken, zodat je LEGO altijd in topconditie blijft.

Niet alleen is dit LEGO opberghoofd functioneel en persoonlijk, het voegt ook een vrolijk tintje toe aan elke plank, bureau of tafel. De felgele kleur valt meteen op en geeft een speelse uitstraling aan elke ruimte. Of je nu je slaapkamer, speelkamer of kantoor wilt opvrolijken, dit opberghoofd zal zeker de aandacht trekken.

Daarnaast is dit opberghoofd ook nog eens stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Hierdoor kun je je LEGO collectie nog verder uitbreiden en je eigen unieke opbergoplossing samenstellen. Combineer verschillende gezichten en maten om een kleurrijk en speels geheel te creëren.

Ben je een fanatieke LEGO verzamelaar? Dan is dit LEGO opberghoofd een must-have item voor jou. Het voegt niet alleen waarde toe aan je collectie, maar biedt ook een handige en leuke manier om je LEGO stenen en accessoires op te bergen. Of je nu je LEGO sets gesorteerd wilt houden of je gewoon wilt spelen met je favoriete bouwstenen, dit opberghoofd maakt het gemakkelijk en leuk.

Wil je je LEGO opberghoofd combineren met andere LEGO meubels? Geen probleem! Dit opberghoofd combineert perfect met andere LEGO meubels, waardoor je een opvallend thema kunt creëren in elke kamer. Of je nu een LEGO thema wilt toevoegen aan je slaapkamer, speelkamer of kantoor, met dit opberghoofd ben je verzekerd van een speelse en unieke uitstraling.

Kortom, het felgele LEGO opberghoofd is een praktische, persoonlijke en vrolijke opbergoplossing voor zowel jongeren als volwassenen. Met zijn ondeugende knipoogende gezicht en afneembaar deksel is het niet alleen functioneel, maar voegt het ook persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Combineer het met andere LEGO meubels om een opvallend thema te creëren en maak van opruimen een speelse activiteit. Met dit LEGO opberghoofd houd je je LEGO stenen, accessoires en andere kleine spulletjes netjes en georganiseerd, terwijl je geniet van het bouwen en spelen met je favoriete speelgoed. Bestel vandaag nog je felgele LEGO opberghoofd en voeg een speels tintje toe aan je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40511

Minions Kung Fu training​

foto van lego set5008303

Minifigure Photography

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.