Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® opberghoofd - klein (knipogend) 5006211

Berg al je kleine spulletjes netjes op in dit handige LEGO miniopberghoofd. Het is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is van hoge kwaliteit. Het compacte formaat past perfect op je bureau of boekenplank. Kies uit verschillende maten en gezichtsuitdrukkingen en combineer en stapel ze naar wens. Een leuke en praktische decoratie voor je kamer of kantoor. Bestel nu voordat het uitverkocht is!

Waar is LEGO LEGO® opberghoofd - klein (knipogend) 5006211 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006211
lego insiders punten icoon
75
punten

Berg al je kleine spulletjes voortaan netjes op in dit superleuke en handige LEGO miniopberghoofd! Dit iconische opbergsysteem is in de vorm van een vergroot LEGO-minifiguurhoofd met een knipogende gezichtsuitdrukking. Het is niet alleen praktisch, maar ook een echte blikvanger in elke kamer. Bovendien kun je dit opberghoofd stapelen en combineren met andere kleurrijke LEGO-meubels. Zo kun je jouw kamer of kantoor omtoveren tot een waar LEGO-paradijs!

Dit opberghoofd is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is van hoge kwaliteit. Het is speciaal ontworpen om kleine spullen netjes en overzichtelijk op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan je sleutels, sieraden, pennen, stiften, en nog veel meer. Dankzij het compacte formaat van meer dan 11 cm hoog en een diameter van 10 cm, past het opberghoofd perfect op je bureau, boekenplank, of nachtkastje. Zo heb je altijd al je spulletjes binnen handbereik en hoef je nooit meer te zoeken naar die ene pen of dat ene sieraad.

Bij LEGO weten ze dat iedereen verschillende smaken heeft, daarom is dit opberghoofd verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Kies de variant die het beste bij jou past! Ga je voor een knipogend gezichtje of liever een lachend gezichtje? Het is helemaal aan jou! En het leukste is, je kunt deze opberghoofden eindeloos combineren en stapelen. Zo kun je een hele LEGO-opbergmuur maken die niet alleen praktisch is, maar er ook nog eens supercool uitziet.

Het LEGO miniopberghoofd is niet alleen handig voor het opbergen van kleine spulletjes, maar het is ook een perfecte decoratie voor je kamer of kantoor. Met deze enorme kleurrijke LEGO-meubels kun je jouw ruimte een unieke en speelse uitstraling geven. Combineer het opberghoofd met andere LEGO-meubels zoals een LEGO-boekenplank, LEGO-bureau of zelfs een LEGO-stoel! De mogelijkheden zijn eindeloos en alleen jouw fantasie bepaalt hoe jouw LEGO-kamer eruit komt te zien.

Dus waar wacht je nog op? Berg je kleine spulletjes op in stijl met het LEGO miniopberghoofd! Bestel nu en ervaar zelf hoe handig én leuk dit opbergsysteem is. En als je eenmaal begint met verzamelen, wil je vast en zeker ook andere maten en gezichtsuitdrukkingen uitproberen. Ontdek de wereld van LEGO-opberghoofden en maak van opbergen een feestje! Bestel vandaag nog en voor je het weet heb jij een supergeorganiseerde én superleuke kamer met LEGO-meubels.

Let op: door de populariteit van dit product kan de voorraad snel uitverkocht zijn. Wacht dus niet te lang en bestel nu om teleurstelling te voorkomen. Vergeet ook niet om onze andere LEGO-opbergproducten te bekijken, zodat je jouw LEGO-collectie compleet kunt maken. Haal het beste uit je LEGO-ervaring met LEGO opbergoplossingen van hoge kwaliteit.

Met het LEGO miniopberghoofd berg je al je kleine spulletjes netjes op én creëer je tegelijkertijd een speelse en unieke sfeer in je kamer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006955

Opberghoofd – groot, gek

foto van lego set5007485

Opvouwbare tas met minifiguurprint

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.