Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590

Het oranje LEGO opberghoofd is een functionele en decoratieve oplossing om al je kleine spulletjes in op te bergen. Met een afneembaar deksel in de vorm van een pompoen, voegt het een griezelig tintje toe aan elke kamer. Daarnaast is het eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels en verkrijgbaar in verschillende kleuren en gezichtsuitdrukkingen. Bestel nu en bewaar al je schatten in stijl!

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, pompoen 5006590 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006590
lego insiders punten icoon
127
punten

Ben jij dol op LEGO® stenen, kantooraccessoires en andere kleine spulletjes? Dan is dit oranje LEGO opberghoofd echt iets voor jou! Het is een grote versie van het klassieke LEGO minifiguurhoofd, gemaakt van duurzaam kunststof en met het gezicht van een lachende pompoen. Hoe cool is dat?

Maar dat is nog niet alles! Dit opberghoofd heeft ook een afneembaar deksel, waardoor het perfect is om traktaties uit te delen tijdens Halloween. Je kunt er snoepjes in bewaren en ze met trots aan je vrienden laten zien. Dat maakt jou de ster van het Halloweenfeest!

En weet je wat nog meer? Dit LEGO opberghoofd geeft elke kamer een griezelig tintje. Het is niet alleen functioneel, maar ook een leuke decoratie. Je kunt het gebruiken als statement piece in je slaapkamer, op je bureau of zelfs in de woonkamer. Het zal zeker de aandacht trekken van al je gasten en vrienden. Wie wil er nou niet een gigantisch pompoengezicht in huis hebben?

En het beste van alles is dat dit opberghoofd eenvoudig te combineren is met andere LEGO meubels. Ben jij een echte LEGO fan en heb je al LEGO meubels in je kamer staan? Dit opberghoofd past perfect bij je bestaande LEGO collectie. Het ziet er geweldig uit naast je LEGO tafel, LEGO stoel of zelfs je LEGO lamp. Je kunt je eigen LEGO hoekje creëren en al je LEGO spullen op één plek bewaren. Hoe handig is dat?

Maar laten we het even hebben over de handige features van dit opberghoofd. Het is ca. 18 cm hoog en heeft een diameter van ca. 16 cm, waardoor het ideaal is om al je kleine alledaagse spulletjes in op te bergen. Gebruik het voor je sleutels, je lippenbalsem, je sieraden of zelfs je oordopjes. Alles wat je dierbaar is, past in dit opberghoofd. En door het afneembare deksel kun je gemakkelijk bij je spulletjes komen wanneer je ze nodig hebt.

Maar het wordt nog beter! Dit opberghoofd is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en leuk. Het heeft een afneembaar deksel in de vorm van een uitgesneden pompoen, waardoor het er cool uitziet. Het is als een echte pompoen, maar dan gemaakt van LEGO. Hoe cool is dat? Je kunt het gebruiken als decoratie tijdens Halloween of gewoon het hele jaar door. Het voegt een beetje speelsheid toe aan elke kamer en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent.

En het wordt nog leuker! Deze stapelbare opbergoplossing is niet alleen verkrijgbaar in oranje, maar ook in andere kleuren en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Heb je liever een opberghoofd met het gezicht van een boze pompoen? Of misschien met het gezicht van een knipoogende pompoen? Het kan allemaal! Mix en match je favoriete opberghoofden en creëer je eigen LEGO opbergcollectie. Hoe gaaf is dat?

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en handige manier om al je LEGO stenen, kantooraccessoires en andere kleine spulletjes op te bergen, kies dan voor dit geweldige oranje LEGO opberghoofd. Het is gemaakt van duurzaam kunststof, heeft het gezicht van een lachende pompoen en heeft een afneembaar deksel. Het geeft elke kamer een griezelig tintje en is eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels. Waar wacht je nog op? Bestel nu en bewaar al je schatten in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005886

LEGO® Pompoenopberghoofd – Groot

foto van lego set5008081

Mini Pumpkin Storage Head

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.