Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591

De LEGO set 5006591 is een griezelig opberghoofd van LEGO. Het is ideaal voor het opruimen van LEGO stenen, kantoorbenodigdheden en meer. Het opberghoofd kan ook gebruikt worden als decoratie voor Halloween-feestjes en geeft elke kamer een griezelig tintje. Het is gemaakt van duurzaam kunststof, heeft een afneembaar deksel en een glimlachend skeletgezicht. Het opberghoofd is ook stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Het biedt genoeg ruimte voor kleine spulletjes zoals pennen en notitieblokjes. Bestel nu en creëer een opgeruimde kamer met een griezelig tintje!

Waar is LEGO Opberghoofd – klein, skelet 5006591 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006591
lego insiders punten icoon
127
punten

Opgeruimd staat netjes! Ben jij een LEGO® fan en wil je graag al je kleine spulletjes netjes opbergen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: het griezelige LEGO opberghoofd! Dit opberghoofd is niet alleen ideaal voor het bewaren van LEGO stenen, maar ook voor kantoorbenodigdheden en nog veel meer. En het beste van alles: het geeft elke kamer een griezelig tintje! Met dit grote versie van het bekende LEGO minifiguurhoofd van duurzaam kunststof hebben jouw spulletjes altijd een plekje en ben jij helemaal in de sfeer van Halloween. Daarnaast is het opberghoofd eenvoudig te combineren met andere LEGO meubels om jouw kamer helemaal af te maken.

Dit griezelige opberghoofd is niet zomaar een opbergdoos, het heeft namelijk een afneembaar deksel en een glimlachend skeletgezicht. Zo wordt opruimen een feestje! En niet alleen dat, het opberghoofd is ook superhandig voor halloweenfeestjes. Je kunt er bijvoorbeeld snoepjes in bewaren voor je gasten of gebruik het als decoratie voor jouw spookachtige feestje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het opberghoofd is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die dol zijn op LEGO. Want laten we eerlijk zijn, wie wil er nu geen griezelig tintje geven aan zijn kantoor of werkkamer? Deze stapelbare opbergoplossing is gemaakt van duurzaam polypropyleen en verkrijgbaar in diverse maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen. Zo kun je voor elke fan een passend gezicht vinden!

De afmetingen van het opberghoofd zijn ca. 18 cm hoog met een diameter van ca. 16 cm. Hierdoor is het de perfecte opbergdoos voor al je kleine alledaagse spulletjes. Denk bijvoorbeeld aan pennen, notitieblokjes, paperclips en nog veel meer. Met dit opberghoofd heb jij voortaan alles netjes geordend en binnen handbereik. Nooit meer zoeken naar dat ene potlood!

Ben jij klaar om jouw LEGO collectie netjes op te ruimen in dit griezelige opberghoofd? Bestel hem dan nu en zorg dat jouw kamer helemaal in Halloween sfeer is! Combineer het opberghoofd met andere LEGO meubels om een echte LEGO kamer te creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een LEGO bureau, een LEGO kast of een LEGO lamp? Met LEGO is alles mogelijk!

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw griezelige LEGO opberghoofd en geniet van een opgeruimde kamer met een griezelig tintje! Vergeet ook niet om onze andere LEGO producten te bekijken. Met LEGO kun je eindeloos bouwen en spelen. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef urenlang speelplezier. LEGO, de ultieme speelervaring voor jong en oud!

Keywords: LEGO, opbergdoos, opberghoofd, griezelig, Halloween, kunststof, kantoorbenodigdheden, opbergruimte, skeletgezicht, stapelbaar, polypropyleen, afmetingen, speelplezier, LEGO meubels, LEGO kamer.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71027

Serie 20

foto van lego set5006144

Opberghoofd – klein, jongen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.