Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Man in haaienpak sleutellampje 5006848

Het Man in haaienpak sleutellampje is een geweldig cadeau-idee voor LEGO fans vanaf 6 jaar. Het lampje bestaat uit een verstelbare minifiguur met heldere ledlampjes in de voeten. Door op de borst te drukken, gaat de lamp aan en door de benen te bewegen kan de lichtstraal gericht worden. Het lampje is voorzien van een stevige metalen sleutelring en ketting en is eenvoudig te gebruiken en gaat lang mee. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Man in haaienpak sleutellampje 5006848 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006848
lego insiders punten icoon
97
punten

Maak je leven een stuk lichter met het Man in haaienpak sleutellampje! Dit superleuke cadeau-idee is perfect voor LEGO® fans vanaf 6 jaar. Het lampje bestaat uit een grote, verstelbare minifiguur met heldere ledlampjes in beide voeten. Druk eenvoudig op de borst van de minifiguur om de lampjes aan te zetten en beweeg de benen om de lichtstralen te richten. Het Man in haaienpak sleutellampje wordt geleverd met een stevige metalen sleutelring, waardoor het er geweldig uitziet aan een sleutelbos, tas of rugzak.

Met het Man in haaienpak sleutellampje voeg je niet alleen wat licht toe aan je leven, maar je hebt ook een geweldige LEGO® minifiguur om mee te spelen. De minifiguur is groot en verstelbaar, waardoor je de haaienpak-man in verschillende leuke posities kunt zetten. En in de voeten van de minifiguur zitten heldere ledlampjes die een krachtige lichtstraal produceren. Of je nu 's avonds je sleutels zoekt of een spannend avontuur wilt verlichten, dit sleutellampje is perfect.

Met slechts één druk op de borst van de minifiguur laat je het lampje schijnen. En door de benen te bewegen, kun je de lichtstralen in verschillende richtingen laten schijnen. Het Man in haaienpak sleutellampje is niet alleen praktisch, maar ook erg leuk om mee te spelen. Plaats de haaienpak-man in een stoere pose en laat het licht de weg wijzen. Of gebruik het als achtergrondverlichting voor je LEGO® bouwwerken. Met dit sleutellampje zijn de mogelijkheden eindeloos!

De minifiguur van de Man in haaienpak is bevestigd aan een stevige metalen sleutelring en ketting. Dit betekent dat je hem gemakkelijk aan je sleutelbos kunt bevestigen, zodat je altijd een handig lampje bij de hand hebt. Maar je kunt hem ook aan je tas of rugzak hangen, zodat je er overal van kunt genieten. Het Man in haaienpak sleutellampje ziet er geweldig uit en trekt zeker de aandacht.

Het Man in haaienpak sleutellampje is een geweldig cadeau-idee voor kinderen vanaf 6 jaar. De grote LEGO® minifiguur is ongeveer 7 cm hoog en zal zeker indruk maken. Geef het als cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar voor LEGO® fans. Met dit sleutellampje geef je niet alleen licht, maar ook plezier en avontuur.

Bovendien is het Man in haaienpak sleutellampje eenvoudig te gebruiken en gaat het lang mee. De batterijen zijn inbegrepen, dus je kunt meteen aan de slag. Druk gewoon op de borst van de minifiguur om het licht aan te zetten en beweeg de benen om de lichtstralen te richten. Het sleutellampje is ook voorzien van een ingebouwde timer, waardoor de batterijen niet snel leeglopen. Dit betekent dat je lang kunt genieten van het licht en de leuke speelmogelijkheden.

Kortom, het Man in haaienpak sleutellampje is een geweldig accessoire voor LEGO® fans van alle leeftijden. Het maakt je leven een stuk lichter en voegt een vleugje speelsheid toe aan je dagelijkse avonturen. Bestel vandaag nog en laat het Man in haaienpak sleutellampje je verwonderen met zijn heldere licht en onbeperkte mogelijkheden.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006152

Displaydoos 8 – zwart

foto van lego set5006145

Opberghoofd – klein, meisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.