Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opberghoofd – groot, knipogend 5006956

Bewaar je LEGO-stenen en andere kleine spullen op een speelse en geordende manier met dit felgele LEGO opberghoofd. Het is een grote versie van een LEGO minifiguurhoofd met een knipogend vrouwengezicht. Het opberghoofd is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afneembaar deksel. Het is stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en gezichtsuitdrukkingen. Met een hoogte van 25 cm biedt het voldoende ruimte en is het een stijlvolle toevoeging aan elke kamer. Het is ook handig voor het organiseren van kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen. Dit opberghoofd is een must-have voor elke LEGO fan! Bestel nu en geniet van een opgeruimde en vrolijke kamer.

Waar is LEGO Opberghoofd – groot, knipogend 5006956 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006956
lego insiders punten icoon
172
punten

Bewaar je LEGO-stenen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen op een speelse en geordende manier met dit fantastische felgele LEGO opberghoofd! Dit is niet zomaar een opbergdoos, het is een grote versie van een LEGO minifiguurhoofd met een knipogend vrouwengezicht. Hoe cool is dat? Gemaakt van duurzaam kunststof, heeft dit opberghoofd een afneembaar deksel, waardoor het de perfecte oplossing is voor alledaagse opbergproblemen.

Maak van opruimen een plezierige bezigheid door elke kamer een vrolijk tintje te geven met dit opberghoofd. Stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende gezichtsuitdrukkingen, is dit opberghoofd een echte must-have voor elke LEGO fan. Personaliseer je opbergoplossing met een gezicht dat past bij jouw persoonlijkheid en geef jezelf elke dag een glimlach als je je spullen netjes en georganiseerd opbergt.

Met een hoogte van ongeveer 25 cm en een diameter van ongeveer 24 cm biedt dit opberghoofd voldoende ruimte voor al je LEGO-stenen, kantoorartikelen of andere kleinere items die je graag op een handige manier wilt opbergen. Het is een grappige en stijlvolle toevoeging aan elke kamer en combineert perfect met andere LEGO meubels. Of je het nu in je slaapkamer, werkkamer, speelkamer of op kantoor plaatst, dit opberghoofd zal zeker de aandacht trekken en een gespreksonderwerp zijn.

Maar het opberghoofd is niet alleen leuk en praktisch, het is ook gemaakt van duurzaam polypropyleen, wat betekent dat het jarenlang meegaat. Je kunt erop vertrouwen dat je spullen veilig en beschermd zijn in dit stevige opbergdoosje. En wanneer je het deksel eraf haalt, heb je direct toegang tot al je spullen. Geen gedoe meer met rommelige laadjes of onoverzichtelijke stapels. Met dit opberghoofd wordt opruimen een fluitje van een cent!

Of je nu jong bent of volwassen, dit opberghoofd zal zeker bij je passen. LEGO-fans van alle leeftijden zullen genieten van het plezier en de functionaliteit van dit opberghoofd. Het is niet alleen een handige oplossing voor het opbergen van LEGO-stenen, maar ook perfect voor het organiseren van kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden, paperclips en meer. Je kunt het zelfs gebruiken om sieraden, make-up of andere kleine spullen in op te bergen - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Dus waar wacht je nog op? Haal dit felgele LEGO opberghoofd vandaag nog in huis en transformeer de manier waarop je je spullen opbergt. Maak van opruimen een leuke en persoonlijke bezigheid met dit grappige opberghoofd met een knipogend vrouwengezicht. Stapelbaar, duurzaam en functioneel, dit opberghoofd is een echte aanwinst voor elke LEGO-liefhebber. Bestel nu en geniet van een opgeruimde en vrolijke kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:38

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008303

Minifigure Photography

foto van lego set5006155

Minifigure Display Case 16 (8 knob) Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.