Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures 5007179

Ontdek de verbazingwekkende avonturen van LEGO minifiguren in het boek LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures. Met meer dan 50 digitale afbeeldingen geeft dit boek een exclusief kijkje in de wereld van LEGO. Perfect cadeau voor LEGO fans vanaf 10 jaar. Bestel vandaag nog en voeg plezier toe aan je LEGO collectie.

Waar is LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures 5007179 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007179
lego insiders punten icoon
97
punten

LEGO® Small Parts: The Secret Life of Minifigures - Het Boek dat je Niet Mag Missen!

Stap de ongelooflijke wereld van LEGO® minifiguren binnen en ontdek hun verbazingwekkende avonturen in LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures. Dit kleurrijke boek met 64 adembenemende pagina's neemt je mee in het dagelijks leven van de minifiguren in de LEGO wereld. Of ze nu een spannend pokeravondje organiseren, op hun allereerste date gaan, of samen therapie volgen, je zult zien dat de levens van de minifiguren verrassend veel op die van ons lijken - met uitzondering van hun gebrek aan vingers en neus!

Dit geweldige boek zit boordevol digitale afbeeldingen die de minifiguren tot leven brengen. Er zijn meer dan 50 adembenemende afbeeldingen die je een exclusief kijkje geven in de wereld van LEGO. Van epische avonturen tot grappige situaties, dit boek zal jongeren én volwassenen zeker vermaken.

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een LEGO fan? Zoek niet verder! LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures is het ideale cadeau voor LEGO fans vanaf 10 jaar. Of het nu voor een verjaardag is, voor de feestdagen of gewoon als verrassing, dit boek zal zeker een glimlach op het gezicht van elke LEGO liefhebber toveren.

Het gebonden boek heeft een ideale grootte van ongeveer 16cm lang en 16cm breed, waardoor het perfect is voor kleine handen om vast te houden. Met 64 pagina's vol met vermakelijke verhalen en klassieke LEGO humor, zal dit boek jongeren betoveren en volwassenen nostalgische herinneringen terugbrengen.

Let op, dit boek is momenteel alleen verkrijgbaar in het Engels. Maar maak je geen zorgen - het visuele karakter van de afbeeldingen maakt het geschikt voor iedereen, ongeacht de taal die je spreekt. Bovendien zijn er plannen om dit boek ook in andere talen uit te brengen. Houd onze website in de gaten voor updates!

Dus waar wacht je nog op? Verlies jezelf in de fascinerende wereld van LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures. Bestel vandaag nog dit geweldige boek en voeg een vleugje plezier toe aan je LEGO collectie. Haal het beste uit je LEGO speelsets en ontdek hoe het écht is om een LEGO minifiguur te zijn.

Onthoud, LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures is niet zomaar een boek. Het is een toegangsticket tot een wereld vol avontuur, plezier en verbeelding. Twijfel niet langer en voeg dit geweldige boek toe aan je collectie. Haal het beste uit je LEGO speelervaring en laat je fantasie de vrije loop!

Bestel vandaag nog LEGO Small Parts: The Secret Life of Minifigures en duik in de magische wereld van LEGO. Je zult versteld staan van wat je ontdekt!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71024

Disney serie 2

foto van lego set5006161

Opberghoofd – klein, gek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.