Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 2.0 Aanpasbare liniaal met minifiguur 5007195

Ontdek de 2-in-1 LEGO liniaal: een handige en leuke liniaal gemaakt van echte LEGO onderdelen. Pas de lengte gemakkelijk aan en kies tussen een centimeter- of inchschaal. Personaliseer de liniaal met je eigen LEGO stenen en neem hem overal mee naartoe. Deze duurzame liniaal is perfect voor school, klussen of gewoon LEGO-plezier. Bestel vandaag nog je eigen liniaal en laat zien hoe creatief en handig je bent met LEGO!

Waar is LEGO 2.0 Aanpasbare liniaal met minifiguur 5007195 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007195
lego insiders punten icoon
37
punten

Maak kennis met de fantastische 2-in-1 LEGO® liniaal! Deze liniaal is niet alleen ideaal om dingen mee op te meten, maar ook nog eens ontzettend leuk om te bouwen. De liniaal is gemaakt van echte LEGO onderdelen en kan eenvoudig worden aangepast van 15 cm naar 30 cm lang en weer terug. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat deze unieke liniaal zowel een centimeter- als een inchschaal.

Kinderen zullen dolenthousiast zijn over de mogelijkheden die deze liniaal biedt. Met de inbegrepen LEGO minifiguur en een paar eigen LEGO stenen kunnen zij de liniaal een uniek design geven. De bouwmogelijkheden zijn eindeloos en er is geen grens aan de creativiteit.

De 2-in-1 LEGO liniaal is niet alleen een handig meetinstrument, maar ook nog eens ontzettend cool om te laten zien. Stel je voor dat je tijdens een wiskundeles op school opeens met een LEGO liniaal tevoorschijn komt. Succes gegarandeerd! Je medeleerlingen zullen versteld staan van jouw unieke meetinstrument en zullen maar al te graag een blik werpen op jouw kleurrijke design.

Maar de LEGO liniaal is niet alleen geschikt voor op school. Ook thuis kan deze liniaal goed van pas komen. Met de centimeter- en inchschaal kun je gemakkelijk de lengte van voorwerpen meten. Of je nu een meubelstuk in elkaar zet, een tekening ophangt of een nieuwe garderobe wilt bestellen, de LEGO liniaal helpt je bij het nauwkeurig meten van allerlei objecten.

De liniaal is gemaakt van echte LEGO stenen, dus hij is stevig en duurzaam. Je kunt erop vertrouwen dat deze liniaal lang meegaat en dat je er veel plezier aan zult beleven. Zelfs als je per ongeluk een keertje morst of de liniaal laat vallen, blijft hij toch in perfecte staat. De LEGO liniaal is gemaakt om tegen een stootje te kunnen en is bestand tegen de dagelijkse drukte van het leven.

Met deze 28-delige bouwset kunnen LEGO fans hun liniaal een eigen kleurrijk ontwerp geven. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je liniaal zo gek maken als je wilt. Gebruik de LEGO stenen uit de set, maar voel je vrij om ook je eigen LEGO stenen te gebruiken. Op die manier kun je jouw liniaal helemaal personaliseren en er een echt kunstwerk van maken.

Aan de bovenkant van de liniaal kun je de inbegrepen minifiguur en een paar eigen LEGO stenen vastmaken. Zo heb je altijd je favoriete figuurtje bij de hand en kun je hem overal mee naartoe nemen. De liniaal kan gewoon in je tas of rugzak worden gestopt zonder dat hij beschadigt.

Kortom, de 2-in-1 LEGO liniaal is niet alleen een handig meetinstrument, maar ook nog eens ontzettend leuk en veelzijdig. Of je nu op school bent, thuis aan het klussen bent of gewoon plezier wilt hebben met LEGO, deze liniaal is altijd een goede keuze. Met zijn unieke design en eindeloze bouwmogelijkheden zal de LEGO liniaal zeker de aandacht trekken van jong en oud. Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO liniaal en ontdek de vele mogelijkheden die dit geweldige meetinstrument biedt!

Hartstikke tof: een liniaal die je niet alleen kunt gebruiken om dingen mee op te meten, maar ook nog eens kunt bouwen! Deze 2-in-1 liniaal is gemaakt van LEGO onderdelen en is superhandig én leuk tegelijk. Je kunt de liniaal gemakkelijk aanpassen van 15 cm naar 30 cm lang en weer terug. Bovendien bevat de liniaal zowel een centimeter- als een inchschaal. Dus of je nu metrische of imperiale eenheden gebruikt, deze liniaal heeft het allemaal!

Wat deze liniaal echt te gek maakt, is dat je hem helemaal kunt personaliseren. De set wordt geleverd met een LEGO minifiguur en een paar LEGO stenen, maar je kunt ook je eigen LEGO stenen gebruiken om de liniaal een kleurrijk en uniek ontwerp te geven. Jij bepaalt hoe jouw liniaal eruit komt te zien! Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de liniaal van je dromen.

Niet alleen is deze liniaal ontzettend leuk om te bouwen, hij is ook nog eens superhandig in gebruik. Of je nu op school zit, thuis klust of gewoon plezier wilt hebben met LEGO, deze liniaal komt altijd van pas. Met de centimeter- en inchschaal kun je gemakkelijk de lengte van voorwerpen meten. Dus of je nu een tekening ophangt, een meubelstuk in elkaar zet of gewoon aan het knutselen bent, deze liniaal helpt je om nauwkeurig te meten.

Wat deze liniaal nog cooler maakt, is dat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Aan de bovenkant van de liniaal kun je de meegeleverde minifiguur en je eigen LEGO stenen vastmaken. Zo heb je altijd je favoriete figuurtje bij de hand en kun je hem overal laten zien. Neem de liniaal mee naar school, naar vrienden of zelfs op vakantie. Met deze liniaal laat je iedereen zien hoe groot jouw LEGO-passie is!

Niet alleen is de 2-in-1 LEGO liniaal ontzettend handig en leuk, hij is ook nog eens gemaakt van echte LEGO stenen. Dat betekent dat hij supersterk en duurzaam is. Je kunt erop vertrouwen dat deze liniaal lang meegaat en dat je er eindeloos plezier beleefd. Dus maak je geen zorgen als je per ongeluk knoeit of de liniaal eens laat vallen, hij blijft gewoon in perfecte staat.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen 2-in-1 LEGO liniaal en laat je creativiteit de vrije loop. Met deze liniaal kun je niet alleen heel precies meten, maar ook nog eens eindeloos bouwen. Of je nu jong of oud bent, dit meetinstrument is geschikt voor iedereen. Laat zien hoe creatief en handig jij bent met LEGO en bestel nu jouw eigen liniaal!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40342

Minifigurenset – NINJAGO® 2019

foto van lego set66700

Minifigures Series 22 – 6 pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.