Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Man in haaienpak tassenhanger 5007229

Val op met een grappige en kleurrijke LEGO® Man in haaienpak tassenhanger. Ideaal cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Gemaakt van duurzaam silicone en kan worden bevestigd aan een rugzak of schooltas. Personaliseerbaar met je eigen informatie.

Waar is LEGO Man in haaienpak tassenhanger 5007229 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007229
lego insiders punten icoon
52
punten

Val op met deze superleuke en kleurrijke LEGO® Man in haaienpak tassenhanger! Je kunt hem makkelijk vastmaken aan je rugzak of schooltas, zodat je altijd in stijl op pad kunt gaan. Deze tassenhanger is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar!

Op de voorkant van de tassenhanger prijkt een stoere afbeelding van de populaire LEGO® Man in haaienpak. Je kunt ook je persoonlijke informatie op de achterkant schrijven, zodat iedereen weet van wie deze coole tassenhanger is.

Deze tassenhanger is gemaakt van duurzaam en flexibel silicone, waardoor hij lang meegaat en tegen een stootje kan. Het stevige bandje zorgt ervoor dat hij goed blijft zitten en niet zomaar losraakt.

Met de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger val jij zeker weten op! Of je hem nu aan je schooltas hangt of aan je dagelijkse rugzak, iedereen zal onder de indruk zijn van deze grappige en kleurrijke accessoire.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag of voor de feestdagen? Dan is deze tassenhanger echt iets voor jou! LEGO® fans van 6 jaar en ouder zullen dolblij zijn met deze vrolijke verrassing.

Dankzij het compacte formaat van ongeveer 22 cm lang en 6 cm breed neem je deze tassenhanger overal mee naartoe. Hij past makkelijk in je tas of broekzak, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Let op: deze tassenhanger bevat kleine onderdelen en is daarom niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Met de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger ben jij de coolste van de hele school! Laat je vrienden versteld staan en geef je tas een unieke uitstraling met deze grappige accessoire.

Bestel nu jouw LEGO® Man in haaienpak tassenhanger en maak een statement! Met zijn kleurrijke design en stevige materialen is deze tassenhanger een absolute must-have voor alle LEGO® fans. Wacht niet langer en bestel vandaag nog!

Met de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger spring jij er echt uit! Maak je outfit compleet en geef je tas een persoonlijke touch met deze unieke accessoire.

Goed om te weten: de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Door je persoonlijke informatie op de achterkant te schrijven, raak je jouw tas nooit meer kwijt. En dankzij het duurzame materiaal gaat deze tassenhanger jarenlang mee.

Kies voor kwaliteit en stijl met de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger. Bestel vandaag nog en laat zien dat jij een echte LEGO® fan bent! Maak je eigen statement en trek alle aandacht met deze opvallende accessoire.

Ben jij klaar om op te vallen? Bestel dan nu de LEGO® Man in haaienpak tassenhanger en maak een statement! Met zijn grappige design en felle kleuren is deze tassenhanger een echte eyecatcher. Laat zien wie jij bent en geef je tas een persoonlijke touch met deze unieke LEGO® accessoire.

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LEGO® Man in haaienpak tassenhanger en laat iedereen zien dat jij een echte LEGO® fan bent! Voeg wat kleur toe aan je leven en maak je outfit compleet met deze geweldige accessoire. Je zult er geen spijt van krijgen!

Val op met deze grappige en kleurrijke LEGO® Man in haaienpak tassenhanger, die kan worden bevestigd aan een rugzak of schooltas. Een geweldig cadeautje voor kinderen vanaf 6 jaar! Op de voorkant staat een afbeelding van de populaire LEGO® Man in haaienpak en op de achterkant kun je je persoonlijke informatie schrijven. De hanger is gemaakt van duurzaam en flexibel silicone en heeft een stevig bandje.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005634

LEGO® Skeletopberghoofd – Groot

foto van lego set5008082

Mini Skeleton Storage Head – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.