Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dr. Flieber Key Chain 5007535

Ontmoet Dr. Flieber, de dappere LEGO-held die overal met je mee naartoe kan! Deze sleutelhanger heeft een beweegbare minifiguur met een LED-licht in de borst. Perfect voor kinderen en volwassenen die van avontuur houden of interesse hebben in de medische wereld. Bestel snel je eigen Dr. Flieber Key Chain en voeg wat LEGO-magie toe aan je dagelijkse leven!

Waar is LEGO Dr. Flieber Key Chain 5007535 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007535
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben je een enorme LEGO®-fan? Dan hebben we iets geweldigs voor je! Maak kennis met Dr. Flieber, de onverschrokken dokter die altijd paraat staat om levens te redden. En het beste is: je kunt hem overal mee naartoe nemen!

Onze Dr. Flieber Key Chain is niet zomaar een sleutelhanger. Het is een echte held voor de dagelijkse reddingsmissies. Deze coole sleutelhanger heeft een LEGO minifiguur die stevig vastzit aan een duurzame metalen ketting en ring. Je kunt de armen, handen en zelfs het hoofd van de minifiguur bewegen. Maar dat is nog niet alles!

In de borst van Dr. Flieber zit een aan/uit-knop waarmee je een LED-licht in de basis kunt activeren. Zo kun je altijd een lichtje bij de hand hebben wanneer je het nodig hebt. Of het nu om je sleutels, je tas, je portemonnee of je lanyard gaat, de ring van deze sleutelhanger zit altijd stevig vast.

Het beste van alles is dat deze sleutelhanger perfect is voor zowel jongeren als volwassenen. Ben je een stoere LEGO-liefhebber die altijd op avontuur gaat? Dr. Flieber is je ultieme metgezel! Of ben je een aspirant-dokter of verpleegkundige die dolgraag de wereld wil redden? Laat Dr. Flieber aan iedereen zien dat je een echte held bent in de maak!

Jongeren en volwassenen zullen dol zijn op de levendigheid en de geweldige details van deze minifiguur. Ontdek de expressieve ogen, de gedetailleerde handen en het stoere uniform van Dr. Flieber. Het is net alsof hij zo uit een LEGO-avontuur is gestapt en nu klaar is om samen met jou de wereld te veroveren.

Met dit fantastische LEGO-setnummer 5007535 hoef je nooit meer zonder je favoriete speelgoedheld te zijn. Of je nu naar school gaat, naar je werk of gewoon een dagje uit bent, Dr. Flieber staat altijd aan je zijde. Wie zou er nu niet zo'n geweldige sleutelhanger willen hebben?

Dus, waar wacht je nog op? Laat je innerlijke held naar buiten komen en bestel vandaag nog je eigen Dr. Flieber Key Chain! Hij is de perfecte metgezel voor al je avonturen en een geweldige manier om jouw liefde voor LEGO en de medische wereld te tonen. Maar wees snel, want deze sleutelhanger is razend populair en kan zomaar uitverkocht raken!

Voeg wat LEGO-magie toe aan je dagelijkse leven en maak van Dr. Flieber je trouwe metgezel. Bestel nu en ontdek waarom iedereen zo dol is op deze geweldige sleutelhanger. Vergeet niet om je vrienden en familie te vertellen over dit coole LEGO-setnummer 5007535. Samen kunnen jullie een heel leger van LEGO-helden creëren en de wereld een stukje mooier maken. Durf jij het avontuur aan? Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met Dr. Flieber!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:05

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006152

Displaydoos 8 – zwart

foto van lego set5007555

Pinguïnjongen knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.