Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Man in haaienpak knuffel 5007557

Maak kennis met de LEGO Man in haaienpak knuffel, een zachte en knuffelbare versie van de populaire minifiguur. Deze knuffel is perfect voor kinderen en volwassenen die dol zijn op LEGO en avontuur. Hij kan zowel gebruikt worden om mee te spelen als ter decoratie. De knuffel is gemaakt van polyester en is ongeveer 22 cm hoog. Hij is onderdeel van een reeks LEGO speelgoedknuffels en is gemakkelijk schoon te maken. Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier en avontuur!

Waar is LEGO Man in haaienpak knuffel 5007557 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007557
lego insiders punten icoon
165
punten

Maak kennis met de LEGO® Man in haaienpak knuffel, een geweldige knuffelgrote versie van de populaire minifiguur uit Serie 15 van de LEGO Minifigurencollectie. Deze knuffel is speciaal gemaakt voor kinderen en volwassenen die dol zijn op LEGO en avontuur!

Stel je voor, een stoere LEGO minifiguur die zijn angst voor haaien en water heeft overwonnen en nu als een heldhaftige haaienimitator door het leven gaat. Deze sympathieke knuffel is het ideale reismaatje tijdens lange autoritten. Hij is gemaakt van zachte en knuffelbare stof, van 100% polyester, en heeft geborduurde details die ervoor zorgen dat hij er net zo cool uitziet als zijn minifiguur tegenhanger.

De LEGO Man in haaienpak knuffel is niet alleen perfect om mee te spelen, maar ook om neer te zetten ter decoratie. Met zijn platte voeten kan hij rechtop staan op elk plat oppervlak en zal hij zeker de aandacht trekken in elke kinderkamer. Deze knuffel is ongeveer 22 cm hoog, zodat hij perfect past in kleine handjes en een geweldig cadeau is voor kinderen en LEGO fans van alle leeftijden.

En alsof dat nog niet genoeg is, is de LEGO Man in haaienpak knuffel ook onderdeel van een hele reeks LEGO speelgoedknuffels om te verzamelen. Dus als je een echte LEGO fan bent, kun je je collectie uitbreiden met al je favoriete minifiguren in knuffelvorm!

Deze stoere LEGO knuffel is gevuld met korrels van polyethyleen, wat zorgt voor een stevige en comfortabele knuffelervaring. Hij is gemaakt om lang mee te gaan en is gemakkelijk schoon te maken, zodat je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO Man in haaienpak knuffel toe aan je collectie en beleef eindeloos speelplezier en avontuur! Deze knuffel is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook perfect als cadeau. Dus verras jezelf of een LEGO fan in je leven met deze geweldige knuffel.

Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop met de LEGO Man in haaienpak knuffel. Hij is de ideale metgezel voor al je avonturen, zowel thuis als onderweg. Met deze knuffel heb je altijd een stukje LEGO plezier binnen handbereik.

Dus aarzel niet langer en ga voor de LEGO Man in haaienpak knuffel! Hij zal een glimlach op het gezicht toveren van jongeren én volwassenen. Bestel vandaag nog en maak van knuffelen en spelen een LEGO avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:40

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007071

Minifiguurpuzzel 1000 stukjes

foto van lego set5008303

Minifigure Photography

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.