Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Large Ceramic Mug 5007875

Ben jij een LEGO fan en zoek je een praktisch en leuk cadeau? De LEGO Grote Keramische Mok is perfect! Gemaakt van keramiek, blijven je drankjes langer warm. Met een inhoud van 530 mL kun je genoeg drinken. De mok heeft een vrolijke LEGO minifiguur en is geschikt voor alle LEGO liefhebbers. Vaatwasserbestendig en van hoge kwaliteit. Bestel nu en geniet elke dag van LEGO plezier!

Waar is LEGO Large Ceramic Mug 5007875 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007875
lego insiders punten icoon
162
punten

Ben jij een echte LEGO fan en zoek je nog een praktisch en leuk cadeau? Dan is de LEGO® Grote Keramische Mok echt iets voor jou! Met een vrolijk lachende LEGO minifiguur in de klassieke gele kleur en een indrukwekkende inhoud van maar liefst 530 mL, is deze mok perfect om jouw favoriete warme of koude drankjes in te serveren. Of je nu geniet van een kopje koffie op het werk of een heerlijke kop warme chocolademelk thuis, deze mok voegt gegarandeerd LEGO plezier toe aan jouw dag!

De LEGO Grote Keramische Mok is niet zomaar een gewone mok. Hij is gemaakt van keramiek, wat ervoor zorgt dat jouw drankjes langer warm blijven. Daarnaast heeft de mok een groot formaat, zodat je er extra veel van kunt genieten. Met een inhoud van 530 mL kun je genoeg koffie, thee, warme chocolademelk, soep of andere drankjes kwijt. Geen gedoe meer met steeds opnieuw bijvullen, met deze mok kun je lekker lang genieten!

Maar wat deze mok echt bijzonder maakt, is natuurlijk de LEGO minifiguur op de voorkant. Deze vrolijke en herkenbare figuur brengt een glimlach op je gezicht, elke keer als je een slok neemt. Je kunt je fantasie de vrije loop laten en jezelf voorstellen dat je deel uitmaakt van de LEGO wereld terwijl je de mok vasthoudt. Misschien zorgt het zelfs voor extra bouwinspiratie en komt er zo nog meer LEGO creativiteit uit jouw handen!

Of je nu een jonge LEGO fan bent of al wat ouder, deze mok is geschikt voor iedereen die van LEGO houdt. Je kunt hem gebruiken op school, op kantoor, thuis of tijdens LEGO bouwsessies met vrienden. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. De LEGO Grote Keramische Mok is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk om naar te kijken. Je kunt hem zelfs als decoratie gebruiken in je LEGO kamer of verzameling. Wie wil er nou niet elke dag een beetje LEGO plezier ervaren?

Deze mok is duurzaam en van hoge kwaliteit, net zoals alle andere LEGO producten. Hij is vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt schoonmaken na gebruik. Geen gedoe meer met handmatig afwassen, je kunt gewoon de mok in de vaatwasser zetten en klaar! Ook hoef je je geen zorgen te maken dat de LEGO minifiguur van de mok afvalt, hij is stevig en goed bevestigd.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen LEGO Grote Keramische Mok en geniet van jouw favoriete drankjes in stijl. Laat de LEGO minifiguur je gezelschap houden terwijl jij je dag begint met een kop koffie of eindigt met een kop thee voor het slapengaan. Deze mok staat garant voor een glimlach en een beetje LEGO plezier, elke keer als je hem gebruikt. Maak jouw LEGO collectie compleet met deze fantastische mok en laat zien dat je een echte LEGO fan bent!

Let op: wees er snel bij, want de LEGO Grote Keramische Mok is zeer geliefd onder LEGO fans. Mis deze unieke kans niet om jouw LEGO collectie uit te breiden met deze geweldige mok. Bestel nu en laat het LEGO plezier beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007485

Opvouwbare tas met minifiguurprint

foto van lego set66733

LEGO® Minifigures Series 24 6 Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.