Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Large Winking Girl Ceramic Mug 5007876

Maak van je koffiepauze een feestje met de LEGO Grote Knipogende Meisje Keramische Mok. Deze vrolijke mok is niet alleen functioneel, maar brengt ook een dosis speelsheid in je dagelijks leven. Met een inhoud van 530 mL is er genoeg ruimte voor al je favoriete drankjes. Geniet van je favoriete warme of koude drank in stijl met deze knipogende mok, gemaakt van hoogwaardig keramiek. Bestel nu en herbeleef de vreugde van LEGO elke dag!

Waar is LEGO Large Winking Girl Ceramic Mug 5007876 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007876
lego insiders punten icoon
162
punten

Maak jouw koffiepauze extra leuk met de LEGO® Grote Knipogende Meisje Keramische Mok. Het oversized LEGO minifiguur hoofd heeft het klassieke gele kleurenschema en kan tot wel 530 mL bevatten. Wat je favoriete warme of koude drank ook is, deze grote knipogende mok is het perfecte cadeau voor LEGO liefhebbers van alle leeftijden.

Deze vrolijke mok brengt niet alleen een lach op je gezicht, maar is ook nog eens functioneel. Geniet van je ochtendkoffie in stijl of ontspan 's avonds met een warme kop thee. Met een inhoud van 530 mL is er genoeg ruimte voor al je favoriete drankjes. Of je nu een theeliefhebber bent, een koffieverslaafde of gewoon geniet van een verfrissend glas limonade, deze mok is jouw ideale metgezel.

Het ontwerp van deze mok is gebaseerd op het iconische LEGO minifiguur hoofd. Met zijn knipogende ogen en vrolijke gele kleur brengt deze mok een dosis speelsheid in je dagelijks leven. Laat je innerlijke kind weer naar boven komen terwijl je geniet van je favoriete drankjes in deze unieke mok.

Niet alleen jongeren, maar ook volwassenen zullen dol zijn op deze LEGO mok. Het herinnert ons aan de nostalgische momenten uit onze jeugd, toen we urenlang plezier beleefden aan het bouwen en spelen met LEGO sets. Nu kunnen we die vreugde elke dag herbeleven met deze knipogende mok.

Deze mok is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en hittebestendigheid. Je kunt hem gebruiken voor zowel warme als koude dranken, zonder je zorgen te maken over temperatuurveranderingen. De mok is ook vaatwasser- en magnetronbestendig, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is en geschikt is voor het opwarmen van je drankjes.

Het LEGO Large Winking Girl Ceramic Mug - 5007876 is niet zomaar een mok, het is een stukje nostalgie verpakt in een eigentijds jasje. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor jezelf of voor een LEGO liefhebber in je leven, deze mok zal zeker in de smaak vallen. Verwen jezelf met een vleugje speelsheid en geniet van je drankjes in stijl met deze LEGO mok.

Bestel nu jouw LEGO Large Winking Girl keramische mok - 5007876 en maak van elke koffiepauze een feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71025

Serie 19

foto van lego set854158

French Bull Dog Guy Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.