Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Large Happy Boy Ceramic Mug 5007877

Verrijk je drinkpauze met de LEGO® Grote Gelukkige Jongen Keramische Mok. Deze mok met een oversized LEGO minifiguur design in klassiek geel en een stralende glimlach, brengt vreugde aan jouw LEGO avontuur. De mok heeft een inhoud van 530 mL en is geschikt voor warme en koude dranken. Het duurzame keramiek maakt de mok vaatwasser- en magnetronbestendig. Bestel nu en haal een stukje LEGO geschiedenis in huis.

Waar is LEGO Large Happy Boy Ceramic Mug 5007877 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007877
lego insiders punten icoon
162
punten

Op zoek naar een vrolijke toevoeging tijdens jouw drinkpauze? De LEGO® Grote Gelukkige Jongen Keramische Mok is dé perfecte mok voor alle LEGO fans die graag genieten van hun favoriete drankje. Met zijn oversized LEGO minifiguur design in klassiek geel en een stralende glimlach, is deze mok ontworpen om jouw dag op te fleuren.

Met een royale inhoud van maar liefst 530 mL is deze mok geschikt voor allerlei warme en koude dranken. Of je nu thuis ontspant of op kantoor van een drankje geniet, deze mok geeft gegarandeerd een vleugje vreugde aan jouw LEGO avontuur.

Deze unieke LEGO mok is een echte eyecatcher. Hij is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel en van hoge kwaliteit. Gemaakt van duurzaam keramiek, is de mok ideaal voor dagelijks gebruik. Hij is vaatwasser- en magnetronbestendig, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken is.

Met de LEGO® Grote Gelukkige Jongen Keramische Mok haal je niet alleen een handige mok in huis, maar ook een stukje speelplezier. Het LEGO set nummer 5007877, dat subtiel in het ontwerp is verwerkt, voegt een extra speciaal tintje toe aan deze unieke mok. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jouw LEGO minifiguur tot leven komen terwijl je geniet van je drankje.

Deze LEGO mok is niet alleen geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen die graag hun innerlijke kind naar boven halen. Of je nu een fanatieke bouwer bent of gewoon houdt van LEGO, deze mok is de ideale manier om jouw passie te uiten. Gebruik hem als een opvallend pronkstuk in je keukenkastje of zet hem op je bureau op het werk om een glimlach op het gezicht van je collega's te toveren.

Met de LEGO® Grote Gelukkige Jongen Keramische Mok ben je verzekerd van genot bij elke slok. Het is niet zomaar een mok, het is een uniek stukje LEGO geschiedenis dat je dagelijks kunt ervaren. Breng wat vrolijkheid in je leven en start je dag met een grote glimlach terwijl je geniet van je favoriete drankje. Het LEGO set nummer 5007877 maakt deze mok nog specialer en zorgt ervoor dat jouw LEGO collectie compleet is.

Bestel nu jouw Eigen LEGO® Grote Gelukkige Jongen Keramische Mok en zorg ervoor dat jouw dagelijks leven een stukje magischer wordt. Ontdek het plezier van LEGO en geniet van een welverdiende pauze met deze speelse en vrolijke mok. Vergeet niet om het LEGO set nummer 5007877 in je winkelmandje toe te voegen om te kunnen ervaren waarom LEGO fans wereldwijd deze mok in hun verzameling willen hebben.

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006210

LEGO® opberghoofd - klein (gek)

foto van lego set5007195

2.0 Aanpasbare liniaal met minifiguur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.