Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Large Skeleton Ceramic Mug – Green 5007886

Begin je dag met een glimlach en maak je koffie- of theemoment extra speciaal met de LEGO Grote Skelet Keramische Mok - Groen. Deze mok heeft de vorm en versiering van een levensgrote LEGO skelet minifiguur, met een angstaanjagend groene kleur en priemende rode ogen. Met een inhoud van 530 mL is deze mok een absolute must-have voor dorstige LEGO fans van alle leeftijden. Niet alleen is deze mok een fantastische toevoeging aan je collectie, maar hij is ook duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bestel vandaag nog en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent!

Waar is LEGO Large Skeleton Ceramic Mug – Green 5007886 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007886
lego insiders punten icoon
162
punten

Begin de dag met een glimlach en maak je koffie- of theemoment extra speciaal met de LEGO® Grote Skelet Keramische Mok - Groen. Deze mok heeft de vorm en versiering van een levensgrote LEGO skelet minifiguur, met een angstaanjagend groene kleur en priemende rode ogen. Met een ruime inhoud van 530 mL is deze mok een absolute must-have voor dorstige LEGO fans van alle leeftijden.

Deze unieke mok voegt een speelse en avontuurlijke twist toe aan je dagelijkse routine. Of je nu geniet van je ochtendkoffie, je middagpauze of gewoon een verfrissend drankje, deze LEGO mok zorgt ervoor dat je altijd in stijl drinkt. De gedetailleerde vormgeving van de LEGO skelet kop en het indrukwekkende formaat maken van deze mok een echte blikvanger.

Met de LEGO Grote Skelet Keramische Mok - Groen laat je zien dat je een echte LEGO fan bent. Het LEGO set nummer 5007886 staat trots vermeld op de mok, waardoor je jouw LEGO collectie snel en gemakkelijk kunt uitbreiden. Verzamel alle LEGO mokken en bouw je eigen persoonlijke LEGO wereld!

Niet alleen is deze LEGO mok een fantastische toevoeging aan je collectie, maar hij is ook nog eens duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Gemaakt van hoogwaardig keramiek, is deze mok bestand tegen warme en koude temperaturen en kan hij zowel in de vaatwasser als in de magnetron gebruikt worden. Zo blijft je mok altijd in perfecte staat, hoe vaak je hem ook gebruikt.

Of je nu een LEGO liefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de LEGO Grote Skelet Keramische Mok - Groen is de perfecte keuze. Zijn opvallende design en hoge kwaliteit maken van deze mok een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen.

Wacht niet langer en voeg deze LEGO mok toe aan je collectie. Begin je dag vol energie met een lach op je gezicht, terwijl je geniet van je favoriete warme drankje in deze angstaanjagend leuke mok. Bestel vandaag nog en laat zien dat jij een echte LEGO fan bent!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40342

Minifigurenset – NINJAGO® 2019

foto van lego set71045

LEGO® Minifiguren Serie 25

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.