Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Male Doctor Key Light 5007901

Ontdek de geweldige LEGO set 5007901, een unieke Male Doctor Key Light die aan je tas of sleutelbos kan worden bevestigd. Met beweegbare armen en superheldere LED-lampjes in zijn voeten, brengt deze sleutelhanger LEGO-magie in je handen. Geschikt voor jongeren en volwassenen, en wordt geleverd met twee batterijen voor langdurig plezier. Verzamel dit collectors item en beleef eindeloze LEGO-avonturen!

Waar is LEGO Male Doctor Key Light 5007901 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007901
lego insiders punten icoon
97
punten

Ben je een LEGO® fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij presenteren met trots LEGO set 5007901, een geweldige toevoeging aan jouw verzameling. Deze set is geschikt voor jongeren vanaf 6 jaar en ouder. En geloof ons, je zult er dolenthousiast over zijn!

Wat maakt LEGO set 5007901 nu zo speciaal? Het is een Male Doctor Key Light die je kunt bevestigen aan je tas of sleutelbos. Maar dit is geen gewone sleutelhanger. Het is een vergrote minifiguur die je zelf kunt poseren! Ja, je hoort het goed, je kunt zijn armen bewegen en hem in allerlei gave posities zetten.

Maar dat is nog niet alles! Deze Male Doctor Key Light heeft iets magisch in zich. In de voeten van de minifiguur zitten superheldere LED-lampjes verstopt. En geloof ons, zodra je op de knop op zijn lichaam drukt, zullen die lampjes stralen als nooit tevoren! Het is alsof je jouw eigen stukje LEGO-magie in handen hebt.

En laten we het niet vergeten: LEGO set 5007901 wordt geleverd met niet één, maar twee batterijen. Geen zorgen dus dat de pret snel voorbij zal zijn. Deze sleutelhanger is gemaakt om lang mee te gaan. De batterijen (CR2023 3V) worden bijgeleverd, dus je kunt direct aan de slag zodra je jouw Male Doctor Key Light in handen hebt.

Deze sleutelhanger is niet alleen supercool voor jongeren, maar ook volwassenen zullen er dol op zijn. Stel je voor dat je door de stad loopt en deze unieke sleutelhanger aan je tas of sleutels hebt hangen. Je zult zeker de aandacht trekken van anderen. Wie weet komen er wel mensen op je af om te vragen waar je dit coole item vandaan hebt gehaald.

En we hebben nog een bonus voor je! Naast dat deze sleutelhanger functioneel is, kun je er ook lekker mee spelen. Laat je fantasie de vrije loop en stel je voor dat je jouw eigen avonturen beleeft met deze Male Doctor. Misschien red je wel de stad van een LEGO-noodsituatie, of ben je een dokter die iedereen beter maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben je nu net zo enthousiast als wij? Wacht dan niet langer en voeg LEGO set 5007901 toe aan jouw verzameling. Dit is een echt collectors item dat je niet wilt missen. Dus ren naar de winkel en haal het zo snel mogelijk in huis!

We willen niet te veel verklappen, maar hou dit set nummer goed in de gaten. Wie weet komt er binnenkort wel een fantastische uitbreiding voor deze Male Doctor sleutelhanger. En als jij al in het bezit bent van LEGO set 5007901, kun je deze uitbreiding perfect combineren. Maak je verzameling compleet en wees de eerste die alle toekomstige LEGO-avonturen beleeft!

Wij zijn er zeker van dat LEGO set 5007901 een echte hit zal zijn. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef eindeloos bouw- en speelplezier met deze geweldige sleutelhanger. En wie weet, misschien word jij wel de trotse eigenaar van het meest unieke item in de LEGO-wereld.

Wacht niet langer en voeg LEGO set 5007901 toe aan jouw LEGO-collectie. Je zult er geen spijt van krijgen, we beloven het je! Haal deze Male Doctor Key Light in huis en laat je LEGO-dromen uitkomen. Veel bouw- en speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006145

Opberghoofd – klein, meisje

foto van lego set5006956

Opberghoofd – groot, knipogend

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.