Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini Pumpkin Storage Head 5008081

De LEGO Mini Pompoen Opbergkop is een leuke en praktische opbergdoos gemaakt van duurzaam plastic. Het heeft een glimlachend pompoengezicht en een verborgen vakje voor snoepjes. Het is stapelbaar en compatibel met andere LEGO-opbergkoppen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en een geweldig cadeau-idee. Verkrijgbaar in speelgoed- en online winkels.

Waar is LEGO Mini Pumpkin Storage Head 5008081 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008081
lego insiders punten icoon
58
punten

Gemaakt van duurzaam plastic, deze grotere versie van het bekende LEGO® minifiguurhoofd heeft een glimlachende pompoengezicht en een deksel dat kan worden opgetild om een ​​verstopplek voor Halloween-snoepjes te onthullen. Voor de rest van het jaar biedt de oranje LEGO Mini Pompoen Opbergkop handige opslag voor LEGO-stenen en andere kleine voorwerpen. Stapelbaar en compatibel met andere LEGO-meubels, is dit leuke en praktische cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar slechts één van de verschillende ontwerpen van LEGO-opbergkoppen.

De LEGO Mini Pompoen Opbergkop is niet zomaar een opbergdoos, het is een speels en uniek item dat jongeren en volwassenen zal aanspreken. Met zijn grote glimlachende pompoengezicht zal deze opbergkop meteen een glimlach op je gezicht toveren. En weet je wat het beste is? Je kunt hem niet alleen gebruiken om je LEGO-stenen in op te bergen, maar ook als een geheime schuilplaats voor je Halloween-snoepjes!

De deksel van de opbergkop kan namelijk worden opgetild om een ​​verborgen vakje te onthullen. Dus als je een plek nodig hebt om je snoepjes veilig te bewaren, hoef je alleen maar de deksel op te tillen en ze erin te stoppen. Niemand zal ooit weten dat er iets verborgen zit in deze schattige pompoen opbergkop!

En alsof dat nog niet genoeg is, is de LEGO Mini Pompoen Opbergkop ook stapelbaar en compatibel met andere LEGO-meubels. Dus als je meer dan één opbergkop hebt, kun je ze eenvoudig op elkaar stapelen om een ​​kleurrijke toren te creëren. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar het bespaart ook veel ruimte in je kamer.

Of je nu een jonge LEGO-fan bent of een volwassen verzamelaar, deze opbergkop is een must-have item. Het is niet alleen een praktische manier om je LEGO-collectie georganiseerd te houden, maar ook een leuke decoratie voor je kamer. Met zijn levendige oranje kleur en schattig pompoengezicht zal het zeker de aandacht trekken van iedereen die je kamer binnenkomt.

De LEGO Mini Pompoen Opbergkop is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder, maar we weten zeker dat zelfs volwassenen er dol op zullen zijn. Het is een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestdagen of gewoon om iemand te verrassen. Iedereen houdt immers van LEGO en deze opbergkop is een unieke toevoeging aan elke collectie.

Met zijn duurzame constructie van plastic is de LEGO Mini Pompoen Opbergkop gemaakt om lang mee te gaan. Je kunt er jarenlang van genieten zonder je zorgen te maken dat het kapot gaat. En als je geen LEGO-stenen meer hebt om erin op te bergen, kun je het gewoon gebruiken als een grappige decoratie voor je kamer.

De LEGO Mini Pompoen Opbergkop is slechts één van de vele verschillende ontwerpen van LEGO-opbergkoppen. Dus als je een liefhebber bent van andere LEGO-personages zoals de LEGO-minifiguren of LEGO-dieren, kun je je collectie uitbreiden met nog meer opbergkoppen. Verzamel ze allemaal en laat je kamer stralen met vrolijke kleuren en speelse ontwerpen.

Koop de LEGO Mini Pompoen Opbergkop vandaag nog en ontdek de vele mogelijkheden die het biedt. Gebruik het om je LEGO-stenen in op te bergen, je snoepjes verborgen te houden of gewoon als een leuke decoratie. Wat je ook besluit te doen, je zult er zeker van genieten!

Let op: dit is alleen een omschrijving van de LEGO Mini Pompoen Opbergkop en geen aankooplink. Maar maak je geen zorgen, deze opbergkop is verkrijgbaar in verschillende speelgoedwinkels en online winkels. Dus ga op zoek naar jouw LEGO Mini Pompoen Opbergkop en maak je LEGO-collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41775

Unikitty™! verzamelobjectserie 1

foto van lego set854158

French Bull Dog Guy Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.