Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition 5008127

Ontdek de verrassing in het hart van deze creatieve LEGO set voor bouwers en puzzelfanaten vanaf 7 jaar. Met 126 puzzelstukjes onthult de Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition afbeeldingen van minifiguren gekleed als dieren. Verzamel alle 6 ontwerpen en bouw je eigen dierentuin vol LEGO creaties. Deze set stimuleert je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden. Koop nu en geniet van puzzelen en bouwen!

Waar is LEGO Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition 5008127 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008127
lego insiders punten icoon
58
punten

Ontdek de verrassing in het hart van deze creatieve uitdaging met LEGO® bouwers en puzzelfanaten vanaf 7 jaar en ouder. De Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition komt tot leven en onthult een afbeelding van een minifiguur gekleed als dier, met maar liefst 6 verschillende ontwerpen in de serie om te verzamelen. De 'blind box' dierenpuzzel bestaat uit 126 stukjes en biedt een geheel nieuwe manier voor kinderen om te spelen met dit iconische speelgoed.

Of je nu een jonge bouwer bent die dol is op LEGO® of een volwassen puzzelliefhebber, deze set biedt een spannende en uitdagende ervaring. Elk stukje van de puzzel past perfect in elkaar om een prachtige afbeelding van een minifiguur in dierenoutfit te onthullen. Kun jij de juiste stukjes vinden en het mysterie oplossen?

Deze Animal Edition set is speciaal ontworpen voor degenen die houden van de spanning van het openen van een verrassingspakket. Elk doosje bevat een willekeurig ontwerp van de minipuzzel, dus het is altijd een verrassing welke minifiguur je zult krijgen. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen dierentuin vol fantastische LEGO® creaties!

Met 6 verschillende ontwerpen om te verzamelen, wordt het verzamelen van deze Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition een avontuur op zich. Ga op zoek naar de leeuw, giraf, papegaai, krokodil, panda of tijger minifiguur en voeg ze toe aan je LEGO® collectie. Elke minifiguur is uniek en heeft zijn eigen charme, dus laat je verrassen door de diversiteit aan dieren die je kunt ontdekken.

Niet alleen is deze set een geweldig cadeau voor LEGO® fans, maar het is ook een uitstekende manier om je creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen. Het bouwen van de puzzel vereist concentratie, geduld en handigheid, waardoor je geest wordt gestimuleerd en je behendigheid wordt verbeterd. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen!

De puzzel bestaat uit 126 zorgvuldig vervaardigde stukjes die zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Elk stukje heeft een perfecte pasvorm en is gemakkelijk te hanteren, waardoor je moeiteloos kunt bouwen. Wanneer de puzzel is voltooid, kun je het resultaat met trots tentoonstellen. Het is niet alleen een kunstwerk op zich, maar ook een geweldige aanvulling op je LEGO® collectie.

Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen verhalen met de minifiguren uit deze set. Geef ze namen, bedenk avonturen en laat ze samenwerken in een magische wereld van LEGO®. Of je nu een dierentuin bouwt, een jungle-expeditie naspeelt of gewoon plezier hebt met het combineren van verschillende dierenoutfits, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO® en speel op een geheel nieuwe manier met de Mystery Minifigure Mini-Puzzle Animal Edition. Verzamel alle 6 ontwerpen, bouw je eigen dierentuin en laat je fantasie de vrije loop. Deze set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die jong van geest zijn. Koop nu de LEGO® set en ontdek het plezier van puzzelen en bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007071

Minifiguurpuzzel 1000 stukjes

foto van lego set5007535

Dr. Flieber Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.