Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mystery Minifigure Mini-Puzzle Blue Edition 5008129

Maak kennis met de LEGO Mysterie Minifiguur Mini-Puzzel Blauwe Editie, een must-have voor LEGO liefhebbers en puzzelfanaten. Deze compacte set bevat 12 dozen met spannende puzzels, ideaal voor jonge bouwers en volwassenen. Ontdek stap voor stap nieuwe minifiguren en stimuleer uw creativiteit en concentratievermogen. Verzamel alle 6 ontwerpen en bewaar ze als waardevolle pronkstukken. Perfect cadeau voor LEGO-fans. Let op: momenteel niet beschikbaar om te bestellen.

Waar is LEGO Mystery Minifigure Mini-Puzzle Blue Edition 5008129 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008129
lego insiders punten icoon
58
punten

Bent u klaar voor een avontuur vol verrassingen en uitdagende puzzels? Maak kennis met de LEGO® Mysterie Minifiguur Mini-Puzzel Blauwe Editie! Een absoluut must-have voor LEGO liefhebbers en puzzelfanaten van 7 jaar en ouder.

In dit compacte en gemakkelijk toegankelijke pakket vindt u maar liefst 12 dozen, elk met een spannende 126-delige puzzel. We hebben deze speciaal ontworpen voor de jonge LEGO bouwers en volwassenen die dol zijn op hersenkrakende uitdagingen. En het beste van alles? Er zijn wel 6 verschillende ontwerpen beschikbaar in deze serie, dus er valt altijd iets nieuws te ontdekken!

Elke mysterie mini-puzzel brengt u stap voor stap dichter bij het onthullen van de afbeelding van een verrassende minifiguur. Het is als het bouwen van uw eigen geheime wereld, waar de spanning en opwinding elke keer weer voelbaar is. Het is een geweldige manier om uw creativiteit en concentratievermogen te stimuleren, terwijl u tegelijkertijd veel plezier beleeft.

Met de LEGO® Mysterie Minifiguur Mini-Puzzel Blauwe Editie haalt u niet alleen een geweldige puzzelervaring in huis, maar tevens een stukje verzamelwaarde. Elke minifiguur is uniek en elke puzzel is een ware kunstwerk op zich. Maak uw verzameling compleet door alle 6 ontwerpen te verzamelen en bewaar ze als waardevolle pronkstukken in uw LEGO collectie.

Deze LEGO set, met serienummer 2, is perfect om cadeau te geven aan uzelf of aan een LEGO-fan in uw leven. Stel u eens voor hoe zeer uw zoon, dochter, neefje of nichtje zal stralen wanneer ze deze doos vol mysteries uitpakken. Het is het ideale cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar. Bovendien is het een geweldige manier om quality time door te brengen met uw kinderen of vrienden, terwijl u samen bouwt, puzzelt en nieuwe herinneringen maakt.

Wanneer u deze LEGO set in handen krijgt, merkt u meteen de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waar LEGO om bekend staat. Elk stukje past perfect in elkaar en is gemaakt om lang mee te gaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over versleten puzzels of minifiguren die uit elkaar vallen. Deze set is ontworpen om u jarenlang plezier te bieden.

Het compacte display van deze LEGO set is ook een geweldige aanvulling voor elke speelgoedwinkel of LEGO winkel. Het neemt minimale ruimte in beslag, maar trekt toch de aandacht van elke voorbijganger. Met het serienummer 2 zal deze display zeker opvallen en nieuwsgierige blikken aantrekken. Een geweldige manier om uw klanten kennis te laten maken met deze unieke LEGO set en hun verlangen naar avontuur en verzamelwaarde aan te wakkeren.

Dus waar wacht u nog op? Neem een duik in de wereld van LEGO® Mysterie Minifiguur Mini-Puzzel Blauwe Editie en laat uw verbeelding de vrije loop. Bouw, puzzel en ontdek welke verrassingen er op u wachten. Verzamel ze allemaal en geniet van eindeloos speelplezier. Het avontuur begint hier, met LEGO.

(Opmerking: Deze LEGO set, met serienummer 2, is momenteel niet beschikbaar om te bestellen. Neem contact op met uw lokale LEGO winkel om te informeren naar de beschikbaarheid.)

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5008082

Mini Skeleton Storage Head – Green

foto van lego set854158

French Bull Dog Guy Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.