Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Dagkalender 2024: elke dag een minifiguur 5008142

De LEGO® minifiguurkalender 2024 is een kleurrijke kalender met elke dag een nieuwe minifiguur. Ontdek interessante feiten en geschiedenis over de minifiguren, evenals minibouwideeën om je creativiteit te prikkelen. Perfect voor op je bureau, deze compacte kalender is een geweldig cadeau voor LEGO® fans van alle leeftijden. Bestel nu en geniet elke dag van de magie van LEGO® minifiguren.

Waar is LEGO LEGO® Dagkalender 2024: elke dag een minifiguur 5008142 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer MiniFigs sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008142
lego insiders punten icoon
127
punten

Maak kennis met de LEGO® minifiguurkalender 2024 - dé must-have voor elke LEGO® fan, jong of oud! Deze kleurrijke kalender neemt je elke dag mee in de wondere wereld van minifiguren. Begin elke ochtend met een nieuwe minifiguur en ontdek allerlei leuke weetjes en informatie over de geschiedenis en productie ervan. Maar dat is nog niet alles! Deze kalender zit boordevol minibouwideeën om jouw fantasie te prikkelen.

De LEGO® minifiguurkalender 2024 is perfect voor op je bureau. Elke pagina toont een andere minifiguur, zo heb je elke dag iets nieuws om naar uit te kijken. De kleurrijke afbeeldingen brengen de minifiguren tot leven en laten je zien hoe ze zijn ontstaan en geëvolueerd in de loop der jaren. Je leert niet alleen over de geschiedenis van je favoriete minifiguren, maar ook over de productieprocessen die nodig zijn om ze te maken. Wist je bijvoorbeeld dat elke minifiguur uit wel tien verschillende onderdelen bestaat?

Daarnaast staan er talloze minibouwideeën in deze kalender om jouw creativiteit te stimuleren. Laat je verbeelding de vrije loop en maak unieke creaties met de LEGO® stenen die je al in huis hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De LEGO® minifiguurkalender 2024 is niet alleen een geweldig cadeau voor jezelf, maar ook voor andere LEGO® fans. Het is de ultieme manier om je passie voor LEGO® te tonen en elke dag te genieten van de magie van minifiguren. Of je nu een kind bent dat net begint met LEGO® bouwen of een volwassen verzamelaar die al jarenlang fan is, deze kalender biedt voor iedereen plezier en inspiratie. Geef hem cadeau aan je vrienden, je familie of jezelf!

De LEGO® Dagkalender 2024 is compact en handig in gebruik. Met een hoogte van ongeveer 13 cm, een breedte van 11 cm en een diepte van 3 cm past hij perfect op je bureau. Zo kun je elke ochtend de dag beginnen met een glimlach op je gezicht en vol enthousiasme aan de slag gaan met de minifiguur van de dag.

Bestel nu de LEGO® minifiguurkalender 2024 en maak van het nieuwe jaar een avontuur vol minifigurenmagie. Deze limited edition kalender is een echte verzamelitem en zal ongetwijfeld snel uitverkocht zijn. Wacht dus niet te lang en zorg ervoor dat jij er één in handen krijgt. Begin de dag goed met een nieuwe LEGO® minifiguur en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO® bouwen.

Kun je niet wachten om te beginnen? Bestel dan nu de LEGO® minifiguurkalender 2024 en maak van elk moment een LEGO® moment!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71029

Serie 21

foto van lego set5007555

Pinguïnjongen knuffel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.